0rk.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ondersteuning bij AFAS Profit

Werk je met AFAS Profit maar weet je niet goed hoe je dit voor jouw organisatie optimaal kunt benutten? Wij bieden je alle ondersteuning en training die je medewerkers nodig hebben om zelf het maximale uit AFAS Profit te halen. Onze AFAS-consultant leidt je door de software, zodat je alle kennis kunt vergaren die je nodig hebt. Als AFAS-partner streven we naar een langdurige relatie waarin we kennis en expertise kunnen delen. Haal het maximale uit AFAS Profit voor je bedrijf door samen te werken aan een verenigd, gezamenlijk doel. Het is een grote verandering voor het personeel om in een keer overstappen naar één overkoepelend systeem voor het hele bedrijf. Alle eerdere systemen worden weggegooid, en wordt vervangen met één AFAS-systeem. Als gevolg hiervan moet iedereen zich aanpassen aan en integreren in deze nieuwe structuur.

 

Wat is AFAS Profit?

AFAS Profit staat gelijk aan kwaliteit, optimale kwaliteit om precies te zijn. Profit is de naam van de AFAS-software. AFAS Profit wordt meerdere keren per jaar geüpdatet met nieuwe features en mogelijkheden, zodat de kloof tussen de onderneming en de software wordt verkleind. AFAS Profit is in ontwikkeling en zal dat ook in de toekomst blijven doen. Wij houden alle upgrades nauwlettend in de gaten en zorgen ervoor dat onze AFAS Experts constant op de hoogte zijn van de constante ontwikkelingen.

 

AFAS Profit: de eigenschappen

Bij AFAS Profit zijn er bepaalde eigenschappen die duidelijk worden naar voren komen. Dit zijn eigenschappen die voor alle gebruikers van groot belang zijn. De eigenschappen zijn: Flexibiliteit, Integratie en Transparantie.

 

Flexibiliteit staat voor de souplesse van AFAS Profit. Iedereen vindt het fijn om aanpassingen terug te kunnen draaien wanneer nodig, of verder te automatiseren, zodat je als bedrijf stappen kan blijven zetten.

 

Integratie is een kracht die vaak wordt onderschat. Bij AFAS Profit is alle informatie volledig geïntegreerd, dat is wel zo handig. Op deze manier heb je alles op één plek en is essentieel om jouw bedrijf of organisatie als één werkend geheel te laten werken. Integratie wordt dan ook echt gezien als een investering in de toekomst.

 

Transparantie gaat over de eenvoudigheid van AFAS Profit. Deze eigenschap zorgt ervoor dat alles duidelijk en helder is voor de gebruiker, er voorkomt vergissingen. De belangrijkste elementen van een Transparant systeem zijn de voorspelbaarheid en goede, optimale interactie tussen de gebruiker en de AFAS-software.

 

Related posts

HRM-adviseur HRM Werkt

Huurrecht advocaat Amsterdam

Arbeidsdeskundig onderzoek gezocht