0rk.nl
Image default
Huishoudelijk

Met deze tips maak je je huis goed schoon

Het nut van een goede natuurijke allesreiniger

Een schoon huis telt voor twee! Wie een schoon huid betreedt, wordt blij. Schoonmaken is goed het onderhoud, maar ook voor de hygiëne en dus de gezondheid in huis. Gelukkig kunnen we tegenwoordig steeds beter en makkelijk schoonmaken. We kunnen zelfs robots aan het werk zetten, die ons huis stofzuigt als we op werk zijn. Voor het echte werk, en daarmee doelen we op schoonmaken met reinigingsmiddelen, is er (nog) geen robot oplossing. We zullen dat toch met water, een emmer en schoonmaakmiddel te werk moeten gaan. Bij Klok Eco zijn we bewust met alles op het gebied van schoonmaken. Daarom hebben wij een speciaal natuurlijke allesreiniger ontwikkelt dat niet alleen goed schoonmaakt, maar ook milieuvriendelijk en ecologisch is. We leggen uit waarom dit zo belangrijk is.

Het smerigste plek in huis is….

Vraag je je weleens af wat het smerigste stukje in huis is? Je zult wellicht hebben gedacht ‘Dat moet het toilet zijn!’ . Dat zou je wellicht denken. Niets is echter minder waar. Het smerigste stukje huis is onze keuken! In onze keuken gebeurd namelijk alles. Koken, snijden, doekjes, rauw voedsel, koud water, warm water, snijplanken, kruimels, etenswaren, etc. etc. De lijst houdt niet op.

Gelukkig bestaan er goede natuurlijke allesreinigers zoals de eco reiniger van Klok. Deze zijn geschikt om harde oppervlakken schoon te maken. Denk aan glas, gelakt hout, tegels en zeil bijvoorbeeld. Dus ondanks dat veel kunt schoonmaken, kun je niet ALLES schoonmaken met allesreiniger.

Gebruik een kleine dosering voor ecologische allesreiniger

Ga zuinig om met allesreiniger. Ze zijn tegenwordig zo geconcentreerd dat je weinig nodig hebt voor een goede werking. Een dopje is al voldoende! De schoonmaak middelen van Klok zijn gecocentreerd voor een krachtige werking. En dankzij de speciale formule is het schoonmaken met Klok milieuvriendelijker dan een regulier allesreiniger. De krachtige formulier bevat geen parfum en kleurstoffen wat het weer uitstekend geschikt maakt voor mensen met huidallergie. Niet voor niets zijn de biologische producten van Klokgecertificeerd met het EU Ecolabel én het Huid Allergie Keurmerk en daar zijn we erg trots op!

Probeer ecologisch en milieuvriendelijk wassen zelf eens uit!

Benieuwd hoe schoon je huis kan zijn, terwijl je het milieu een stuk minder belast? Dan kun je voor slechts €19,95 de klokbox bestellen mét GRATIS verzending. Je krijgt van elk product 1 sample, zodat je kunt zelf ervaren hoe het is om ecologisch bezig te zijn. De klokboc bevat;

  • ecologisch vaatwastabletten
  • eco wc reiniger
  • natuurlijk wasmiddel
  • natuurlijke allesreiniger
  • vloeibaar ecologisch wasmiddel
  • ecologische waspoeder

 

https://www.klok-eco.nl