0rk.nl
Image default
Bedrijven

Massage in Langeraar, voor een moment voor jezelf

Na een zware werkweek was ik echt toe aan een massage in mijn woonplaats Langeraar. Even geen gezeur aan mijn hoofd. Alleen rust, ontspanning en een moment voor jezelf. Via een vriendin kwam ik in contact met Salon La Détente, een schoonheidssalon in Ter Aar. Mijn vriendin sprak lovend over de eigenaresse Anne-Marie Schellingerhout. Zij is naast schoonheidsspecialiste ook masseuse. Ik wilde wel een massage bij haar proberen en stapte binnen bij Salon La Détente. En daar heb ik geen moment spijt van gehad!

De twee verschillende massages

Bij Salon La Détente kun je kiezen uit twee verschillende massages: een ontspanningsmassage en hotstone massage met warme basaltstenen. Bij een hotstone massage worden warme platte basaltstenen op je nek, rug, voeten en benen gelegd. Dat is niet pijnlijk, maar juist rustgevend. Met behulp van een hotstone massage wordt de balans tussen lichaam en geest weer hersteld.

Heerlijke ontspanningsmassage

Ik koos zelf voor de ontspanningsmassage. Tijdens deze massage in Langeraar werd mijn rug en nek gemasseerd met een warme olie. Ik voelde me een uur lang heerlijk rustig en kalm! Anne-Marie vertelde me dat een ontspanningsmassage ook de doorbloeding bevordert. Dat is natuurlijk mooi meegenomen. Er is ook nog een ontspanningsmassage uitgebreid met een duur van 1,5 uur. Niet alleen je nek en rug worden gedaan, ook je voeten en benen worden dan gemasseerd.

Afgestemd op jouw wensen

Anne-Marie houdt rekening met jouw wensen. Die vriendin van mij heeft vaak last van haar schouder en soms kampt ze met rugpijn of andere pijntjes. Daar kan de massage op afgestemd worden. Anne-Marie heeft veel ervaring met en kennis over massages en weet heel goed wat het fijnste is voor elke situatie. Laat ook jezelf verwennen en boek een massage in Langeraar bij Anne-Marie van Salon La Détente!

https://salonladetente.nl/