Maak je werkruimte toekomst-klaar met LED lampen

Als ondernemer streef je naar winst en het liefst naar ieder jaar stijgende winst. Dat kun je op een aantal manieren bereiken. Het begint allemaal met het maken van producten of het aanbieden van diensten waar veel behoefte aan is. Zodra je een vaste klantenkring hebt veroverd, is het tijd die vast te houden. Zolang de mensen bij jou afnemen en zorgen voor positieve mond-op-mond-reclame kan je niet veel gebeuren. Een ander belangrijk aspect bij ondernemen: het zo laag mogelijk houden van de kosten. Neem nu de maandelijkse energienota. Wist je dat die structureel een stuk omlaag gaat als je kiest voor professionele LED verlichting bedrijfshal? LED Design Holland is een firma die zich de afgelopen jaren heeft gespecialiseerd in LED verlichting. Je kunt advies krijgen over lampen en er kan een lichtplan opgesteld worden. Dit ontwerp kan het LDH-team binnen een aantal dagen uitvoeren.

LED verlichting afgesteld op jouw bedrijf

Wat goede LED verlichting bedrijfspand is, hangt van een aantal omstandigheden af. Hoe groot is de ruimte? Hoeveel mensen werken er en op welke plekken? Wordt er alleen overdag of ook ’s nachts gewerkt? Moet de hele hal verlicht worden of kunnen bepaalde hoeken iets donkerder blijven? Om dit soort vragen te beantwoorden leggen de specialisten van LED Design Holland werkbezoeken af. Ze kunnen op korte termijn ook bij jou langskomen voor zo’n inventarisatieronde. Aan de hand daarvan wordt een schets gemaakt van het complete pand met daarop aangegeven waar de nieuwe LED lampen komen te hangen. Onderdeel van deze opzet is het financiële plaatje: de prijskaartjes van de LED’s en de installatiekosten.

LED: een duurzame keuze

Investeren in LED doe je met de lange termijn in gedachten. De lampen zijn milieuvriendelijk en ze gaan lang mee. Vroeger waren LED’s aan de prijzige kant, tegenwoordig zijn ze goed betaalbaar. En -zelfs op de dagelijkse werkvloer wil het oog ook wat!- het zijn stuk voor stuk mooie, stijlvolle lampen. Ben jij klaar voor LED? LED Design Holland staat klaar voor jou!

https://www.leddesignholland.nl/