0rk.nl
Image default
Woning en Tuin

Spuitlijmen van Rectavit

Bij Rectavit vind je een ruim assortiment aan spuitlijmen voor verschillende doeleinden. Voor bijna elke variant spuitlijm, kun je ook een starterkit krijgen. Dit heet dan “Start 2 Spray”, waar ook de spuitlijm zelf bij in zit. Spuitlijm is gemakkelijk aan te brengen en met de juiste variant zul je veel plezier hebben van de lijm. Voor een algemene spuitlijm kies je voor de 1052 Universal of 1039 BasicSpray. Als je extra krachtige spuitlijm nodig hebt, dan ben je beter af met de 1069 PowerSpray.

In het Start 2 Spray pakket

Speciaal voor aluminium en andere harde kunststoffen is er de AluSpray. Hiervan kun je ook een Start 2 Spray pakket krijgen. In zo’n pakket zit de spuitlijm zelf, een ErgoGrip pistool, een aandrukrol, een materiaalslang, een cleaning adapter en een dissol spray. Deze laatste twee zijn bedoeld om je materialen schoon te kunnen maken nadat je ze gebruikt hebt, zodat je ze op een later moment nog eens zou kunnen gebruiken. Ook NeoSpray, PowerSpray en TurboSpray hebben de optie voor een Start 2 Spray pakket.

Speciale spuitlijmen

NeoSpray is een geschikte spuitlijm voor houten oppervlakten, maar bijvoorbeeld ook voor kurk, textiel, pvc, metaal en steen. TurboSpray werkt goed op meer poreuze oppervlakken, waar de meeste spuitlijmen hier niet erg geschikt voor zijn. Deze spuitlijm heeft een zeer korte afdamptijd van maximaal twee minuten. Een laatste soort spuitlijm uit het assortiment van Rectavit is de FloorSpray. Deze is geschikt om tapijt op bijvoorbeeld trappen te lijmen, maar kan ook gebruikt worden op vilt, jute of actionback.

https://www.lijmshop.be