Letselschade claimen bij ongeval

Letselschade oplopen door een ongeval kan erg ingrijpend zijn. Uw dagelijks leven kan er tijdelijk of permanent door beïnvloed worden. Het is extra moeilijk als u slachtoffer bent van een ongeval dat is veroorzaakt door een andere partij. In dit geval wilt u waarschijnlijk graag een vergoeding ontvangen voor de geleden schade. Maar ook voor de kosten die u in de toekomst nog gaat maken als gevolg van het ongeval. Bijvoorbeeld omdat bepaalde medische ingrepen nodig zijn, omdat u hulp in huis nodig heeft, of niet meer in staat bent om te werken.

Van Dijk letselschade advocaat Scheveningen

Letselschade claimen doet u het beste met behulp van een advocaat. Het is vaak een ingewikkelde procedure waarvoor specifieke kennis vereist is. Een advocaat weet precies welk bewijsmateriaal nodig is om de vergoeding te krijgen die u wenst. Hij neemt u al het juridische papierwerk uit handen. Voor een goede letselschade advocaat Scheveningen, kunt u terecht bij Thomas van Dijk. Als zeer ervaren advocaat op het gebied van letselschade, heeft Van Dijk al veel slachtoffers bijgestaan. Van Dijk is gevestigd in Zoetermeer en werkt samen met zijn collega’s om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer uw leven op kunt pakken.

Letselschade advocaat of jurist

Er zijn letselschade advocaten en letselschade juristen. Het is begrijpelijk dat deze twee termen voor enige verwarring kunnen zorgen. Kort gezegd is een letselschade advocaat opleiding hoger (universitair), waardoor zij meer bevoegdheden hebben. Zo mag een advocaat procederen voor een rechtbank, maar een jurist niet altijd. De titel van advocaat is beschermd en advocaten dienen dan ook te voldoen aan bepaalde gedragsregels. Wilt u er zeker van zijn dat uw zaak succesvol afgerond wordt, dan kunt u dus het beste kiezen voor een letselschade advocaat in plaats van een jurist.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl