0rk.nl
Image default
Beauty en verzorging

IS KAPSALON UTRECHT PROFESSIONEEL?

 Bij kapsalon Utrecht bent u terecht voor al uw mooie stijlvolle, strakke en moderne kapsels. Onze kappers en kapsters zijn zeer ervaren en zeer professioneel in het werk dat zij verrichten. Al onze kappers en kapsters reizen jaarlijks naar het buitenland voor trainingen maar ook voor competities waarbij ons kapsalon ook enkele prijzen de wacht heeft kunnen binnenslepen. Verder zijn al onze kappers en kapsters afgestuurd met minimaal een certificaat en/of diploma. De theoretische kennis bezitten zij dus gegarandeerd. Ons kapsalon in Utrecht is daarom dan ook geschikt voor man, vrouw en kind. Elke kapsel dat u wenst kunnen wij gegarandeerd voor u vervaardigen met de meest kundigheid en efficiëntie.  

WERKEN JULLIE OP AFSPRAAK BASIS?

Ons kapsalon in Utrecht is gefocust op professionaliteit en klantvriendelijkheid. Ook klantentevredenheid houden wij hoog in acht. Dat gezegd te hebben wij heel erg graag dat u een afspraak maakt hetzij telefonisch, via de sociale media of per email zodat wij u komst kunnen anticiperen. Verder geeft het u als cliënt ook de zekerheid dat wanneer u binnenstapt u gegarandeerd meteen geholpen zult worden en dat u niet lang hoeft te wachten. Maar ook voor de bedrijfsvoering is het heel handig voor ons om onze dag goed in te delen. Maar dit alles neem niet weg dat er een dag kan komen dat u geen afspraak kunt maken en met spoed een haarbehandeling nodig hebt. Dan kunt u gerust binnenstappen en wij zorgen ervoor dat u zo snel als mogelijk wordt geholpen.  

DOEN JULLIE OOK OP LOCATIE HAARBEHANDELINGEN?

Jawel. Wij kunnen ervoor zorgen dat indien u in Utrecht woont dat wij tot op locatie bij u komen om uw gewenste haarbehandeling te plegen. U hoeft dan niet helemaal naar ons kapsalon te komen voor uw behandeling. Natuurlijk brengt deze extra wat extra kosten met zich mee en dient u ruim van tevoren een afspraak te maken via onze website of via telefonisch contact. Ook dient u dan meteen aan te geven wat u wenst te doen aan uw haar zodat wij met de juiste middelen naar u toe gaan. Kapsalon Utrecht streeft ernaar dat u altijd tevreden bent en tevreden blijft.