0rk.nl
Image default
Zakelijk

Incasso inzetten om je geld te krijgen

Als ondernemer is het belangrijk dat je zaak financieel gezien ook gezond blijft. Jij hebt de nodige uitgaven maar om deze te kunnen doen heb je ook inkomsten nodig. Als je klanten in gebreke blijven en de inkomsten op zich laten wachten kun je ervoor kiezen contact op te nemen met BMK incasso Eindhoven

Verzoek om zo snel mogelijk te betalen

Dit incassobureau kan ervoor zorgen dat de openstaande rekeningen alsnog betaald worden. Zij treden op uit jouw naam zodat de debiteur weet met wie hij te maken heeft. Dit betekent concreet dat zij binnen 24 uur nadat jij gemeld hebt dat er nog altijd niet betaald is een minnelijke schikking verzenden naar de debiteur. Hierin staat aangegeven dat er nog een rekening openstaat met het verzoek deze zo snel mogelijk te voldoen. 

Verdere stappen die genomen kunnen worden

Indien de rekening niet voldaan wordt of er niet op de schikking gereageerd wordt kan het incassobureau verdere stappen ondernemen. Omdat om geld vragen een klusje is waar de meeste mensen niet op zitten te wachten is het zeker wijsheid dit uit handen te geven. Zo heb je niet alleen zelf nergens geen omkijken meer naar maar zorgt het er ook voor dat relatie tussen jou en de klant goed blijft. Je wilt immers wel je klanten behouden omdat zij je bron van inkomsten vormen. 

Kijk wat het incassobureau voor je kan doen

Het is niet altijd uit kwade wil dat rekeningen niet betaald worden maar het kan wel lastig zijn als het vergeten wordt en jij naar je inkomsten kunt fluiten. Als je van zins bent een incassobureau in te schakelen informeer dan altijd eerst goed wat ze voor je kunnen betekenen. Op die manier weet je meteen of ze voor jouw bedrijf van nut kunnen zijn.