0rk.nl
Image default
Vervoer en transport

Gaat de fiets mee op vakantie?

Staat er binnenkort een vakantie gepland en zouden jullie graag de fietsen mee willen nemen? Een fietsendrager aanschaffen kan behoorlijk prijzig zijn. Zonde, want vaak gebruik je zo’n drager maar 1x per jaar. Een tweedehands drager aanschaffen is dan een andere optie, maar hierbij weet je niet of deze wel zo goed en veilig is als in de advertentie staat. Een laatste optie is om een fietsendrager te huren.

Fietsdragers huren

Het is mogelijk om een fietsdrager te huren zodat jullie fietsen gewoon meegenomen kunnen worden. Heb je een trekhaak? Dan kan er een fietsdrager gehuurd worden met een trekhaakmontage. Afhankelijk van welk type je wilt huren, kunnen hier twee, drie of vier fietsen op gezet worden. Heb je een elektrische fiets? Ook dan is er een fietsdrager die geschikt is. Hier kunnen maximaal 2 elektrische fietsen op.

Maar ook wanneer je geen trekhaak hebt, kun je de fietsen meenemen. Dit kan door middel van een allesdrager die op het dak gemonteerd worden. De dakdragers die hiervoor nodig zijn, kunnen ook gehuurd worden zodat je in één keer klaar bent. Op de allesdrager kunnen vaak vier fietsen op worden gemonteerd. Ideaal voor het hele gezin dus!

Hoe werkt het huren?

Wanneer je een fietsdrager wilt huren zitten de montage en demontage bij de prijs inbegrepen. Het monteren van de fietsdragers kan eenvoudig bij je thuis gedaan worden. Wil je een dakdrager huren, dan wordt deze gemonteerd op locatie. Er wordt gewerkt met een starttarief. Daarnaast betaal je per dag dat je huurt. Hoe langer je huurt, hoe goedkoper het wordt. Voor dakdragers is het starttarief €41,00 en huur je voor maximaal €5,80 per dag. Voor de fietsendragers geldt dat zowel het starttarief als de huurprijs afhankelijk is van het aantal fietsen dat je mee wilt nemen.

OptimaalReiscomfort.nl

Max Havelaardreef 14,
4906EV Oosterhout (NB)

Openingstijden

Maandag 08:00-21:00

Dinsdag 08:00-21:00

Woensdag 08:00-21:00

Donderdag 08:00-21:00

Vrijdag 08:00-21:00

Zaterdag 08:00-21:00

Zondag 08:00-21:00 

 

 

https://www.optimaalreiscomfort.nl