0rk.nl
Image default
Aanbiedingen

Een toernooi bezoeken

In Nederland zijn er jaarlijks leuke sporten te bekijken. Voetbaltoernooien of competitie, maar ook andere sporten. Als je een tennisliefhebber bent is er helaas wel wat minder te bezoeken wat heel jammer is. In dit artikel een paar tips wat leuk is om te bezoeken als je graag een tenniswedstrijd op hoog niveau wilt zien.

ATP-toernooi van Rotterdam

Dit is een jaarlijks terugkerend toernooi voor mannen wat in februari wordt georganiseerd. Het toernooi staat al een lange tijd op de kalender van de ATP wat alleen voor mannelijke professionele tennissers is bedoeld. Het toernooi wordt georganiseerd in Ahoy Rotterdam. Het is een populair toernooi onder niet alleen Nederlanders maar van mensen over de hele wereld. Er komen ook grote spelers naar toe. De directeur is oud tennisser Krajicek, die sinds 2004 directeur is geworden terwijl hij daarvoor ook wel eens meedeed met het toernooi. Ze proberen elk jaar de beste tennissers naar het toernooi te brengen om veel bezoekers te trekken. Een tennisser als bijvoorbeeld Federer zorgt voor een veel betere kaartverkoop. Naast het toernooi bekijken kun je ook zelf benodigdheden kopen zoals een tennis racket. Ze hebben de nieuwste en beste tennis spullen te koop daar om ook de merken een beetje te promoten. Dat doen ze erg goed. Dit jaar stond ook het merk Head op het toernooi. Ze verkochten onder andere het racket Head Graphene. Dit racket is over het algemeen heel goed te noemen en wordt door de meeste tenniswinkels of online wel verkocht. Je zou op KCtennis.nl kunnen kijken voor een goede aanbieding. Ze hebben prachtige tennisrackets te koop, maar daarnaast hebben ze ook andere tennis benodigdheden te koop.

Davis Cup

Een ander toernooi is de Davis Cup. Dit is een toernooi wat internationaal is en waar landen tegen elkaar tennissen. Je kunt het al een WK of EK voetbal zien. Een aantal tennisers per land spelen tegen elkaar in enkel en dubbel wedstrijden.

https://www.kctennis.nl/