0rk.nl
Image default
Sport

Een sportieve vakantie met je vrienden

Ben jij iemand die graag bezig is? Heb je een hekel aan woorden als ‘all-inclusive’ wanneer je op vakantie gaat? Geloof jij dat verbrandde energie nieuwe energie oplevert? En zit competitief bezig zijn in je bloed? Dan is een sportieve vakantie echt iets voor jou! Ga samen met je vrienden op avontuur en maak het nog leuker door er een teamwedstrijd van te maken!

Wandelen of hiken

Wist je dat er in Nederland een wandelroute is die van zuid-Limburg helemaal tot in noord-Groningen loopt? Het Pieterpad is maar liefst 498 km lang en is verdeeld over 26 etappes. Een prachtige uitdaging in eigen land dus! Stel jezelf een doel en loop de hele route of een gedeelte daarvan samen met je vrienden. En zorg dat er aan het eind een mooie kampioensschaal of bokaal op jullie staat te wachten. En natuurlijk een lekker biertje om het te vieren!

Surfvakantie

Ieder jaar zakken talloze Nederlands af naar de Franse kust om te leren golfsurfen, windsurfen of kitesurfen. Een combinatie van techniek, uithoudingsvermogen en een prachtig strand met lekker veel zon. Geen wonder dat surfen zo populair is. Je kunt voor een paar honderd euro al op surfvakantie voor 1 of 2 weken. Leuk om te doen met vrienden maar ook uitstekend om in je eentje te doen want je maakt direct nieuwe vrienden tijdens een potje voetbal op het strand na een dag lekker surfen.

Op de fiets

Nederland is een echt fietsland maar je kunt in heel Europa prima uit de voeten op de fiets. Er zijn zelfs wedstrijden die door meerdere landen gehouden worden. En wat denk je van de jaarlijkse alp D’huez fietstocht? Gajij er dit jaar met de gouden medaille vandoor?

Related posts

HockeyToday

Bij deze racefiets specialist hebben ze een passie voor fietsen

Hoe je de kwaliteit van sportprijzen kunt beoordelen