0rk.nl
Image default
Aanbiedingen

Doen: een advent kalender kopen!

Yes, het aftellen is begonnen en het einde van het jaar is weer in zicht. Aan het eind van het jaar zijn er altijd veel tradities, zo ook het openen van een advent kalender. Bij een advent kalender is het de bedoeling dat je elke dag een vakje openmaakt waarbij je elke dag weer een nieuwe cadeautje krijgt. Hoe leuk is dat?! Wij geven je wat inspiratie zodat je een goed beeld hebt welke advent kalenders je allemaal kunt kopen.

1. Beautyproducten
Gek op beautyproducten? Dan is een beauty advent kalender zeker een goed idee om te kopen.  Van nagellak tot aan handcrème en mascara: het kan allemaal achter de vakjes zitten. Daarbij is het belangrijk om te weten dat dit type advent kalender verkrijgbaar zijn in diverse prijsklassen. Zo kan je ze al kopen vanaf €25, maar zijn er ook kalenders die over de €100 kosten.

2. Wijn of bier
Houd je wel van een lekker drankje? Koop dan een advent kalender met bier of wijn. Natuurlijk hoef je echt niet elke avond een drankje te doen als je dat niet wilt: je kan het ook rustig opsparen in de koelkast om te bewaren voor een later moment.

3. Sextoys
Helemaal hot and happening: de sextoys kalender. Met deze kalender is het elke dag tijd voor een verwenmomentje. Of er nou een pocket pussy in zit, een lingeriesetje of erotische accessoires: dit is altijd een verrassing.

4. Sieraden
Ben je dol op sieraden? Ook heel veel sieradenboetiekjes verkopen advent kalenders. Het leuke hieraan is dat je vaak zelf nog kan aangeven of je een voorkeur hebt qua kleur. Wil je graag een advent kalender met gouden of zilveren items? Aan jou de keuze!

5. Kraskalender
Houd je van spanning en wil je graag wat winnen? Dan is een advent kalender waarbij je elke dag kan krassen de juiste kalender om te kopen. Achter elk kraslaagje vind je een symbool waarna je op het eind kan ontdekken of je een prijs hebt gewonnen. Bovendien zijn er tussendoor ook andere spellen waarbij je bijvoorbeeld twee dezelfde bedragen moet hebben om dat bedrag te kunnen winnen.

https://www.sextoyland.nl/

Related posts

Vergrootglazen

Hoe stel je een thermostaat in?

De warme duurzaamheid van mangohouten kasten