0rk.nl
Image default
Aanbiedingen

De comeback van wijde kleding

De trend is al een tijdje bezig, maar wijde kleding heeft volledig zijn comeback gemaakt. Een aantal jaren lang waren skinny jeans helemaal het ding, vandaag de dag wordt er voor comfort gekozen aan de hand van een wijde broek. In deze blog leggen wij verschillende factoren uit die hiermee te maken hebben.

Billie Eilish

Als een groot popicoon ervoor kiest om oversized kleding te dragen, dan kan de wereld alleen maar volgen. Dit is precies wat er is gebeurd met Billie Eilish. In de eerste stappen van haar carrière droeg zij namelijk alleen maar oversized kleding. Aangezien Billie Eilish een gigantische groep fans achter haar heeft staan, begonnen veel mensen dit over te nemen. Ondertussen is Billie Eilish overgestapt op minder oversized, maar dat betekent niet dat deze trend minder is geworden. Veel mensen associëren deze fashiontrend namelijk nog steeds met haar.

Skatecultuur

Een andere trend die met de comeback van wijde kleding te maken kan hebben, is de comeback van skatecultuur. Deze cultuur bestaat natuurlijk uit skateboarden, maar ook uit een bepaalde kledingstijl. Deze stijl bestaat uit vooral wijde kleding, zodat skaters veel bewegingsvrijheid hebben terwijl ze skaten. Deze trend is een beetje van de skatewereld overgewaaid naar de rest van de modewereld, waardoor je nu echt niet meer hoeft te skaten om wijde kleding te dragen. 

Voorbeelden van wijde kleding

Misschien is het dragen van wijde kleding een optie die jij nog nooit had overwogen, maar die nu best aantrekkelijk klinkt. We zullen een paar voorbeelden van wijde kleding geven die jij kan beginnen te dragen:

  • Wijde boxershorts heren. Wil jij beginnen met het dragen van wijde kleding, maar wil jij niet dat iedereen dit direct kan zien? Wijde boxershorts voor heren zijn dan een goede optie. Bij Underwear District kan je verschillende wijde boxershorts kopen, allemaal met een erg leuke print. Zo ervaar jij hoe het is om oversized kleding te dragen, zonder dat iemand het ziet.

  • Oversized shirts. Een oversized shirt is op verschillende manieren te stijlen. Je kan deze in je broek doen, waardoor deze minder oversized lijkt. Maar, je kan het ook juist los laten, want dit kan er ook erg leuk zien. Draag bijvoorbeeld een wit oversized T-shirt met jeans. 

  • Wijde broek. Wil jij juist je benen wat meer bewegingsvrijheid geven? Draag dan een wijde broek! Deze broeken zitten niet alleen erg comfortabel, ze kunnen ook nog eens erg leuk staan met bijvoorbeeld een paar sneakers. 

 

https://www.underweardistrict.nl/nl/