0rk.nl
Image default
Aanbiedingen

Een professionele speeltuin kopen doet u bij dit Belgische bedrijf

Heeft u plannen om een binnen speeltuin te openen? Bent u op zoek naar een leuke kinderspeeltuin voor het pleintje buiten uw bedrijf? Welke soort speeltuin u ook wilt kopen, bij Ameco Playgrounds bent u aan het juiste adres. Bij dit Belgische bedrijf, gespecialiseerd in het ontwerpen van speeltoestellen, vindt u namelijk speeltoestellen voor indoor en outdoor speeltuinen. U kiest hierbij uit een ruim assortiment toestellen. U laat uw nieuwe speeltoestel ontwerpen door deze specialisten voor een speeltuin op maat. Deze specialist realiseerde al heel wat projecten voor tevreden klanten in België en in het buitenland.

Laat het speeltoestel van uw dromen ontwerpen

Wat voor speeltoestel heeft u in gedachten? Niets is te gek voor dit bedrijf. Wilt u toestellen voor een speeltuin kopen in een piratenthema? Of wilt u een echte indoor speeljungle creëren? De specialisten van Ameco Playgrounds gaan graag met uw ideeën aan de slag om een speeltuin vol leuke speeltoestellenen te ontwerpen. Bij deze expert ontvangt u altijd een ontwerp volgens uw wensen. Het bedrijf betrekt zijn klanten nauw bij elke stap van het proces en luistert daarbij naar uw wensen. Het speeltoestel dat u laat ontwerpen moet namelijk wel passen binnen de beschikbare ruimte in uw speeltuin. Ook moet het toestel passen binnen uw thema of bijvoorbeeld uw bedrijfskleuren aanhouden.

Totaalpakket met uitstekende kwaliteitsgarantie

Ameco Playgrounds doet meer dan uw speeltoestel ontwerpen. Zij staan ook in voor de vervaardiging van al uw artikelen. Dit gebeurt in een gespecialiseerde fabriek in België. Dankzij de nauwe samenwerking met dit bedrijf, is de beste kwaliteit altijd gegarandeerd voor de speeltuintoestellen die u gaat kopen. Bovendien voldoet elk toestel dat u laat ontwerpen en vervaardigen aan de hoogste normen inzake veiligheid. Zowel de Europese als landelijke normen worden gehanteerd voor individuele toestellen en voor het ontwerpen van een volledige indoor of outdoor speeltuin. Na het vervaardigen, zorgt deze specialist ook voor de montage van uw speeltuin en speeltoestellen. Zo geniet u van een totaalpakket als u bij dit bedrijf een speeltuin gaat kopen. Neem snel contact op met Ameco Playgrounds of bezoek de website en laat uw speeltoestellen ontwerpen.