0rk.nl
Image default
Mode en Kleding

Een 5-stappenplan voor het kopen van sexy lingerie

De zoektocht naar een perfect cadeau voor jouw vriendin kan lastig zijn en misschien zelfs een beetje stressvol. Na elk jaar kerst, verjaardagen en jubileums zijn originele cadeaus lastig te verzinnen. Toch verdient jouw vriendin of vrouw een leuk cadeau.

Onze voorkeur gaat uit naar sexy lingerie als cadeau! De eerste stap te zetten in een lingeriewinkel kan intimiderend zijn. Gelukkig heeft Anna van Rode een webshop, dus je kan jouw setje eenvoudig online bestellen.

Om het kopen van een sexy lingerie setje voor jouw partner een succes te maken, hebben wij een 5-stappenplan geschreven.

Stap 1: Zelfvertrouwen

Twijfel niet aan de lengte van jullie relatie wanneer je overweegt een lingeriesetje cadeau te geven. Vanzelfsprekend zijn mannen enthousiast over vrouwen in lingerie. Maar ook vrouwen worden blij van het dragen van een mooi lingeriesetje. Speel hierop in en zorg dat jij lingerie uitkiest waarin jouw vriendin zich het meest sexy voelt.

Stap 2: Wat is haar smaak?

Probeer uit te zoeken hoe jouw partner zich voelt in lingerie die ze al heeft liggen. Is zij verlegen, conservatief, gedurfd, spontaan of avontuurlijk? Er is een groot verschil in wat mannen sexy vinden bij vrouwen en wat vrouwen sexy vinden bij zichzelf. Je moet dus denken aan wat zij graag draagt en niet waar jij haar in zou willen zien.

Stap 3: Welke maat?

Neem een kijkje in haar kledingkast en bekijk welke maat en stijl ze graag draagt. Vooral het onthouden van de maat is van belang. Het beste is om een foto te maken van de labels en de maten na te lopen, aangezien de maten kunnen verschillen per merk en model. Tot slot moet je letten op het model bh, slip en welk materiaal. Twijfel je? Ga dan uit van iets dat jouw partner regelmatig draagt.

Stap 4: De aankoop

Bij het aanschaffen van een sexy lingerie setje koop je een bh met bijpassende slip. Je kunt dit eventueel aanvullen met accessoires, zoals jarretels of een body. Vergeet niet het bonnetje te bewaren voor het geval de maat niet klopt en je vriendin hem graag wil ruilen.

Stap 5: Cadeau geven

Lingerie cadeau geven aan jouw vriendin is een geweldige verrassing voor haar en wij hopen dat jij er evenveel van zal genieten. Neem een kijkje in de webshop Anna van Rode voor meer informatie over de bh- maten en –stijlen en het assortiment sexy lingerie.

https://www.annavanrode.nl/sexy-lingerie/