0rk.nl
Image default
Financieel

CFD’s zijn de nieuwe aandelen

Het handelen in aandelen is leuk en spannend. Voor de echte ondernemer is het uitdagend om de markt te doorgronden en hierop te anticiperen door op het juiste moment je aandelen te kopen of juist te verkopen. Wanneer je het slim aanpakt, kun je hier flink mee binnenlopen. Je verdient een behoorlijk zakcentje, zonder hier al te veel tijd in te steken. De markt doet in principe alles voor je, jij hoeft alleen de call te maken. Het nadeel van het handelen in aandelen is echter dat het soms erg lang duurt voor je resultaat ziet. De koers van een aandeel schiet immers niet in één dag 50 procent omhoog. Het duurt dus lang voordat je je aandelen met aanzienlijke winst kunt verkopen. Wanneer je sneller en nóg makkelijker geld wilt verdienen, kun je je wenden tot de handel in CFD’s. Het is alsfo je handelt in aandelen, maar dan zie je veel sneller resultaat. CFD’s zijn als het ware een moderne versie van de aandelen zoals we die van ‘vroeger’ kennen. 

Een nieuwe hype
Contracts for Difference (CFD’s) zijn tegenwoordig zeer populair. Ze werden in 1990 geïntroduceerd als vervangers van de aandelen. Omdat je met CFD’s zeer snel veel geld kunt verdienen, stapten veel beleggers over op CFD’s. Heden ten dage zijn er enorme hoeveelheden handelaars die hun geld verdienen met deze contracten.

Makkelijk en snel geld verdienen
CFD’s zijn contracten die je afsluit met de aanbieder van de CFD’s. De duur van deze contracten variëren enorm en worden door jou zelf bepaald. Je kunt bijvoorbeeld een contract afsluiten met de duur van een half uur, maar ook met de duur van een dag. Als het contract wordt beëindigd, wordt het resultaat direct omgezet in winst, dan wel verlies. Zo kun je vele handelstransacties per dag afsluiten en dus, makkelijk en snel geld verdienen.

Gebruik je kennis van de markt
Het leuke aan het handelen in aandelen, is dat je je kennis over de markt kunt inzetten om geld te verdienen. Dat is bij CFD’s ook het geval. In het contract dat je met de aanbieder afsluit, doe je een voorspelling over het verloop van een bepaalde koers. Heb je toereikende kennis, dan win je. Zit je ernaast, dan verlies je.

https://www.linkedin.com/groups/4852609

Related posts

Waarin ga je investeren?

incasso no cure no pay

Anomalie detectie in finance