0rk.nl
Image default
Fotografie

Trouwfilm maken van de bruiloft

We gaan binnenkort onze trouwfilm maken van de bruiloft. We gaan in de zomer trouwen en kunnen echt niet meer wachten. Mijn vriend en ik kennen elkaar al 10 jaar en gaan nu eindelijk trouwen. Nog paar maandjes en zijn we officieel een familie en neem ik zijn mooie achternaam over. We wonen al paar jaar samen, maar vorig jaar ben ik gevraagd om te gaan trouwen. Dat was tot nu toe de romantische dag in mijn leven ooit. De dag dat ik een verlovingsring kreeg en beloofd had om zijn vrouw te worden. Elke vrouw moet een keer in haar leven dat romantische gebeurtenis mee maken, en zich belangrijk voelen. Graag vertel ik meer over de trouw rapportage en de bruiloft die wij binnenkort gaan maken.

Safe the date

Om mensen te kunnen uitnodigen naar ons bruiloft gaan we gebruik maken van “Save the date”. Dat is een nieuwe manier om mensen uit te nodigen voor een trouwdag op een leuke, creatieve manier. We kregen deze tip van het bedrijf waar wij ons trouwfilm willen laten maken. We gaan dus een korte video maken, waar in wij vertellen waar en wanneer de bruiloft plaats vindt. Daarnaast gaan we dat korte video versturen aan iedereen en op deze manier hun uitnodigen voor ons bruiloft. Het klikt super tof en volgens vinden onze gasten het super leuk.

Trouwfilm maken

Op de dag zelf gaan we ook een trouwfilm maken. De fotograaf zou vanaf het begin aanwezig zijn om alles te kunnen filmen. Wij willen de voorbereidingen dus make up, haar, omkleden ook erbij hebben zodat we elke klein moment van de dag vast hebben staan. Daarna wordt ook de hele dag gefilmd. Uiteindelijk krijgen we een mooie samenvatting van 15 minuten, en een korte clip van ongeveer 5 minuten. We hebben er zin in!