0rk.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Paintball centrum De Unit

Ik wil graag een potje kinderpaintball regelen voor het kinderfeestje van mijn zoon. Hij is namelijk volgende week jarig en ik wil graag voor een ander moment zijn kinderfeestje gaan houden voor zijn vriendjes en vriendinnetjes. Het lijkt met heel stoer om met de kinderen te kunnen gaan paintballen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar paintball voor kinderen. Ik wist eigenlijk niet of het bestond maar het bestaat wel degelijk! In dit blogje lees je hoe ik het heb gevonden, wat de prijzen zijn en welk bedrijf ik heb gekozen om het kinderfeestje te houden. Opmerkingen of suggesties verneem ik graag in een reactie onder dit blogje.

 

Zoeken op kinderpaintball

Om het een en ander te vinden er over, ben ik gaan zoeken op kinderpaintball via Google. Ik kwam nog best veel tegen over het onderwerp terwijl ik in eerste instantie had gedacht dat niemand dat had. Paintball voor kinderen, je moet het maar verzinnen. Maar het moment was aangebroken. Ik zag een website op nummer 2 in Google staan, die toevallig ook nog in Ede was! Lekker dichtbij dus. Ik heb het over Paintballcentrum De Unit in Ede. Zij hebben een groot diversiteit aan arrangementen speciaal voor diverse soorten feestjes. Ook voor kinderfeestjes dus. Ze hebben ook een speciaal kinderarrangement waarbij je gratis ranja krijgt, een zakje chips en 2 uur lang lekker paintballen. Met een ‘kinder’paintballgeweer uiteraard.

 

Paintballcentrum De Unit

Wij hebben dus het kinderfeestje gehouden bij Paintballcentrum De Unit. Het bedrijf heeft een heel leuk arrangement voor ons uitgekozen. Namelijk het kinderpaintball friet arrangement. Daar heb je het standaard kinderpaintballarrangement, inclusief 50 ballen, friet + snack en saus en dat samen met (onbeperkt) ranja! Ik vind het echt een heel leuk idee en voor maar 4,50 heb je al 50 ballen extra om te schieten! Geweldig toch? Wij willen Paintballcentrum De Unit hartelijk danken voor het leuke kinderfeestje. De kinderen hebben zeker genoten!

Related posts

Online daten

Duikbril of duiklamp kopen? Hier vindt u de uitrusting die u zoekt

Inpaktips voor verhuisdozen van Oomen Verhuizers