0rk.nl
Image default
Fotografie

Altijd zicht op het locatie van uw auto

In Nederland maakt men het gelukkig niet zo vaak mee, maar dat wilt niet zeggen dat het niet gebeurt. We hebben het hier over autodiefstal. Er is niks vervelender dan dat u wakker wordt, terugkomt van vakantie of van uw werk en dat uw auto plotseling verdwenen is. Voor veel mensen hebben auto’s toch een sentimentele en emotionele waarde. Het kan zijn dat de auto van een dierbaar familielid was of dat u eindelijk uw droomauto had gekocht. My GPS Tracker B.V. biedt u de oplossing voor autodiefstal.

My GPS Tracker is een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van GPS- producten. Maar wat voor voordelen heeft een GPS tracker eigenlijk? Er zijn natuurlijk veel voordelen, maar de grootste voordelen die een GPS tracker van My GPS Tracker heeft zijn:

–          Altijd de live locatie van uw auto bij de hand (voertuigvolgsysteem).

–          Eenvoudig te gebruiken (simpelweg aanzetten en is direct te gebruiken).

–          Na activatie is de GPS tracker direct zichtbaar (in de Tracking Portal en de app).

–          Dekking in meer dan 85 landen.

–          Notificaties via e-mail, SMS en de app.

–          Bij diefstal wordt de politie direct ingeschakeld.

My GPS Tracker biedt haar klanten meerdere mogelijkheden aan als het aankomt op de GPS tracker en de betaling. Het bedrijf biedt een portable tracker (€ 140,-), een wired tracker (€125,-), een portable 3.0 tracker (€199,-) en een stealth tracker (€175,-) aan.. De wired tracker is dus voor u interessant, aangezien deze is bedoeld voor vervoersmiddelen, zoals motors, auto’s en bedrijfswagens. Deze tracker is elke 30 seconden traceerbaar en wordt aangesloten op 12 tot 36 volt. My GPS Tracker biedt haar klanten de mogelijkheid om per 3, 6, 12 of 24 maanden te betalen. Men koopt dus connectiviteit voor een bepaald aantal maanden, zodra deze periode voorbij is kunt u zonder dat u vast zit aan een contract, moeiteloos stoppen met het kopen van connectiviteit.

Uiteraard biedt My GPS Tracker ook andere trackers aan die weer geschikt zijn voor het volgen van andere dingen, zoals: goederen en personen.

http://www.mygpstracker.nl