0rk.nl
Image default
Auto’s en Motoren

Snorscooter kopen bij Polderscooter.nl

Bij Polderscooter.nl heb ik recent een snorscooter gekocht. En daar ben ik echt heel erg blij mee! De service was namelijk geweldig. En dat allemaal voor een, in vergelijking met de concurrentie, voordelige prijs. Daarom leg ik graag meer uit over Polderscooter.

Polderscooter

Ik kwam bij Polderscooter terecht, toen ik ging Googelen op ‘Snorscooter’. En daar zag ik een heel groot assortiment! Daarvoor had ik ook al een andere scooterwinkel gezien. Maar die zat heel erg ver weg voor mij. Daarom koos ik ervoor om naar een volgende website te gaan. Toen kwam ik dus op Polderscooter. Zij zitten hier vlakbij! Ook op Flevoland. Eerst ben ik online naar hun assortiment gegaan. En daar zag ik al direct een sportief uitziende snorscooter die ik heel erg graag wou hebben. Vervolgens heb ik hen opgebeld met de vraag of dat ik nu bij hen terecht kon. En dat bleek inderdaad te kunnen! Daarom ben ik direct daar naartoe gegaan.

Snorscooter gekocht

Bij Polderscooter aangekomen gaf ik aan dat ik had gebeld met betrekking tot een snorscooter. En dat ik online al een heel interessante zag. Het bleek te gaan om een BTC City Sport. Hij zag er echt heel erg gaaf uit! Want ik werd direct meegenomen naar die scooter toe. En zag hem nu dus met eigen ogen. Vervolgens heb ik er ook een testritje op mogen maken. Ik ben daar in de buurt rond gaan rijden. En hij beviel direct! Daarom heb ik vervolgens bij terugkomst aangegeven dat ik deze heel erg graag wou kopen. Vooral vanwege de manier hoe hij rijdt en hoe hij eruit ziet. Want ondanks dat er een begrenzer op zit, omdat het een snorscooter is natuurlijk, zag deze er alsnog heel erg sportief uit. Net een echte scooter! Die heb ik dan ook gekocht. En ik ben er zeer tevreden over. Ook omdat zij de snorscooter zonder extra kosten kwamen bezorgen. Al naar een paar werkdagen!