0rk.nl
Image default
Huishoudelijk

Ben je op zoek naar vaatdoekjes die hun werk doen?

De vaatdoekjes van Super Shine doen wat hun naam zegt: de vaat zal stralen als nieuw! Maar het mooie van deze doekjes is dat je zo voor veel meer dan enkel de vaat kan gebruiken. Dit bedrijf ontwikkelde namelijk een unieke microvezel die zowel droog als nat kan gebruikt worden. Wanneer je ze droog gebruikt zijn ze de ideale stofdoek, nat zijn ze perfect om te dweilen of ramen te lappen.

Stofdoek en vaatdoek, allemaal duurzaam

Door deze stofdoeken te kopen, koop je dus eigenlijk een schoonmaakdoek die je op elke manier kan gebruiken. Doordat de microvezel vuil en bacteriën absorbeert heb je overigens geen schoonmaakmiddel meer nodig. Maak de vaatdoekjes gewoon goed nat met warm water, wring ze uit en je kan aan de grote kuis beginnen! Dat is goed voor je budget en het milieu. Er worden minder chemicaliën gebruikt, wat natuurlijk ook bevorderend werkt voor je gezondheid. Wanneer je kiest deze stofdoeken te kopen, kies je dus voor een product met veel voordelen. Ze bieden de schoonmaakdoeken aan in verschillende formaten, steeds van hetzelfde kwaliteitsvolle materiaal. Er is een doek die perfect is om kranen op te blinken, eentje speciaal voor brillenglazen en een grote die ideaal is om de auto op te blinken. Je kan ook een pakket kopen met alle verschillende formaten stofdoeken in. Daarmee kan je dan overal in en uit het huis aan de slag. Poetsen gaat ook gewoon veel sneller met deze vaatdoekjes. Naast vuiligheid absorberen ze namelijk ook overtollig vocht waardoor alles veel sneller weer droog is. Daardoor heb je ook heel wat minder kans op strepen op je ramen, spiegels en andere reflecterende oppervlakten.

Versnel de huishoudelijke taken met deze doeken

Op de website van deze expert kan je hun volledige aanbod aan vaatdoekjes en stofdoeken kopen in hun webshop. Je vindt ook handige schoonmaaktips en een lijst van alle gebruiksmogelijkheden. Twijfel is niet nodig. Deze schoonmaakdoeken zijn ideaal voor elk huishouden. Neem dus zeker een kijkje op hun website.

https://supershineonline.nl/