0rk.nl
Image default
Dienstverlening

Ayahuasca ervaringen delen

Afgelopen week heb ik mijn eerste ayahuasca ervaringen beleefd. Ik heb namelijk bij innerlijke-reis een ayahuasca ceremonie bijgewoond. Ayahuasca is een genotsmiddel uit Zuid-Amerika, Amazone gebied. Stammen hebben daar van 2 soorten planten een soort drank gemaakt, deze gebruiken zij tijdens ceremonie’s. Als er iemand gaat trouwen, overleden is of ander speciale ceremonie’s. Zoals het eren van de goden. Dit is door gestroomd richting Europa en andere werelddelen en het is een echte hype geworden. Met de jaren wordt het populairder en dus willen steeds meer mensen het gebruiken. Zo ook ik. Ik heb het afgelopen week gedaan omdat ik er een vriend over heb gehoord en sinds dien kon ik nergens anders meer aan denken. Ik wilde heel graag deze ceremonie bijwonen dus ben ik gaan zoeken naar een persoon die deze ‘reizen’ aanbiedt. Lees in deze blog hoe ik bij innerlijke-reis.nl terecht ben gekomen en lees meer over mijn ayahuasca ervaringen.

Ayahuasca ervaringen

Ik ben dus gaan kijken naar een persoon waardoor ik ayahuasca ervaringen kan krijgen. Deze vond ik nadat ik ben gaan Googelen naar ayahuasca ceremonie. Ik was heel erg geïnteresseerd in een reis door mijn lichaam en wilde dus heel graag een reis gaan maken. Ik ben op internet een zoektocht gestart naar een legale manier om zo’n ceremonie bij te kunnen wonen. En kwam zodoende uit op de website van innerlijke-reis. Ik heb die website bekeken en heb veel informatie kunnen lezen over Ayahuasca. Nadat ik genoeg wist heb ik een mail gedaan richting innerlijk-reis met daarin gezet dat ik geïnteresseerd was in zo’n reis. Ik heb de mail verstuurd en al snel kreeg ik een mail terug, dat ik op de gastenlijst sta en nog wat verdere belangrijke informatie. Ik keek er vanaf dat moment erg naar uit om zo’n ceremonie bij te wonen en een ayahuasca ervaringen mee te krijgen.

Inmiddels heb ik de reis ervaren en het was super! Weer een ervaring rijker. Wil je meer over de ceremonie weten en dus van mijn ayahuasca ervaringen, neem dan eens een kijkje op innerlijke-reis.nl of reageer op deze blog.

Related posts

agvs verkeersregelaars

Online marketing vs. offline marketing

Het glaszetten