0rk.nl
Image default
Gezondheid

Tandartsstoel

Sinds kort ben ik op zoek naar een tandartsstoel voor ons praktijk. Mijn baas de oprichter van de tandarts praktijk waar ik momenteel werkzaam ben, wilt het praktijk nog uitbreiden en hebben daarom meer praktijk inrichting nodig. Ik ben al een tijdje werkzaam als rechte hand en assistent van de baas. Van hem heb ik ook de opdracht gekregen om een bedrijf te vinden die ons kan helpen met het uitbreiden van het praktijk. Paar jaar geleden toen we voor het eerst alle spullen moesten bestellen deden wij dat bij een top bedrijf, maar helaas is die nu failliet. Daarom ben ik goed gaan zoeken naar iets nieuws in de buurt, wat ons goede adviezen kan geven en helpen bij het uitkiezen.

 

Praktijk inrichting

Snel ben ik gaan zoeken op Google naar praktijk inrichting. Er zijn veel bedrijf die dat aanbieden. Sommige alleen de inrichting, sommige bieden alles van gewone stoelen tot aan de digitale röntgen software en intra-orale camera’s. Eerst ging ik zoeken naar een bedrijf bij ons in de buurt. Wij zijn gevestigd in Ede en willen iets wat in de buurt is, omdat wij altijd heel druk zijn, kunnen we niet lang afwezig zijn. Toen kwam ik het bedrijf All Dent tegen. Bedrijf voor dental equipment in Veenendaal. Eerste indruk was zeker goed. Een mooie overzichtelijke site met alle informatie. All Dent verzorgt de complete praktijkinrichting voor tandartsen, kaakchirurgen, mondhygiënisten.

 

Tandartsstoel

Ik ben op de site gaan zoeken naar tandartsstoel. Dat is heel belangrijk voor ons. Onze andere stoelen hebben het merk Finndent en wij zijn er heel blij mee. Daarom willen wij nu hetzelfde merk tandartsstoel halen. Gelukkig heeft All Dent dat ook. Ik heb snel de verschillende soorten bekeken en eentje heeft zeker mijn aandacht getrokken.

 

Na uitleg met mijn baas hebben we een afspraak gemaakt voor een offerte en ideeën hoe wij ons praktijk kunnen uitbreiden.