0rk.nl
Image default
Dienstverlening

Advertentie Freedom In Motion

Een tijdje geleden kwam ik een advertentie tegen voor oefentherapie Mensendieck in Amstelveen. Toevallig was ik daar toen al een beetje naar op zoek. En was ik er meer informatie over aan het opzoeken. Ik was daar namelijk in geïnteresseerd omdat ik last heb van dagelijkse bewegingen. Die gaan namelijk niet meer zo goed als dat ze eerst gingen… Daarom ben ik gaan zoeken naar oplossingen. En zodoende las ik iets over oefentherapie Mensendieck.

Oefentherapie Mensendieck

Wanneer je moeite hebt met dagelijkse bewegingen en houdingen, dan is oefentherapie Mensendieck een zeer goede behandelmethode. Die methode wordt niet uitgevoerd door artsen of normale therapeuten, maar oefentherapeuten die hierin zijn gespecialiseerd. In die behandeling word je dus gecorrigeerd bijvoorbeeld wanneer je verkeerd staat of wanneer je je verkeerd beweegt. Door middel van die oefeningen moet dat verholpen gaan worden.

Dit vond ik allemaal heel erg positief klinken. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een oefentherapeut hier in de buurt van Amstelveen. En die vond ik toen ik de advertentie tegenkwam. Die was namelijk van Freedom In Motion. Ik ben naar de website gegaan en las dat wat zij voor mij kan betekenen. En ook zag ik daar dat zij een bepaalde certificering heeft die haar een officiële oefentherapeut maakt.

Naar Amstelveen

Vervolgens heb ik een afspraak gemaakt en ben ik naar haar in Amstelveen toegegaan. Zij heeft mij uitgelegd wat zij voor mij kan betekenen op het gebied van oefentherapie Mensendieck. En natuurlijk hebben wij ook besproken met hoe zij mij het beste kan helpen en waar ik last van heb.

Inmiddels heb ik al een aantal sessies gehad. En het gaat ook echt steeds beter. Ik merk nu al positieve veranderingen! Daarom kan ik haar dan ook van harte aanbevelen wanneer je op zoek bent naar een oefentherapeut voor Mensendieck in Amstelveen.