0rk.nl
Image default
Dienstverlening

Buitengewoon Mediation voor onze echtscheiding

Wij hebben Buitengewoon Mediation ingeschakeld als mediator, uit Sittard. En daar zijn wij heel erg over te spreken! Vandaar dat wij deze review schrijven. De reden dat wij hen ingezet hebben is omdat wij helaas een echtscheiding zijn gaan aanvragen. Maar wij hadden wel hulp nodig bij alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk kun je dan de hulp inschakelen van een advocaat. Maar een mediator scheen veel beter te zijn, omdat je zodoende, wanneer het geen vechtscheiding betreft, samen er op een juiste manier uit kunt komen. Op zo’n manier dat iedereen tevreden is.

Mediator uit Sittard zoeken

In onze zoektocht naar een mediator uit Sittard, kwamen wij via via uit bij Buitengewoon Mediation. Zij schijnen namelijk heel erg goed te zijn. En dat kunnen wij inmiddels zeker beamen. Zij hebben ons perfect geholpen bij het regelen van de echtscheiding. En andere zaken die erbij kwamen kijken, zoals de kinderalimentatie en de normale alimentatie. Zij hebben ons eerst uitgelegd wat bijvoorbeeld de kinderalimentatie is. Dat is een bedrag wat de ene ouder moet overmaken aan de ander (die het kind verzorgt). Zodoende blijven ze elkaar financieel dus ondersteunen bij de kinderen. Daarnaast hebben wij ook een ouderschapsplan op laten stellen. Hierin staan allerlei afspraken over het huiswerk van de kinderen bijvoorbeeld. Zodoende om ervoor te zorgen dat bij beiden van ons dezelfde regels gelden voor de kinderen.

Aanrader: Buitengewoon Mediation

Wanneer jij op zoek bent naar een mediator uit Sittard Geleen of omgeving, dan kunnen wij Buitengewoon Mediation van harte aanbevelen. Zij zijn heel erg behulpzaam. En wanneer je kinderen hebt, denken zij daar zeer goed aan. Daarnaast hebben zij erg veel kennis. Dit bleek wel uit het eerste gesprek van ons twee met een van de mediators. Daarin deden wij ons verhaal en zijn we direct goed geadviseerd.