0rk.nl
Image default
Sport

Foodfitness als personal trainer

Ik was op zoek naar een personal trainer uit Veenendaal, omdat ik graag gezonder wil gaan leven. Met als uiteindelijke doel dat ik ga afvallen. En ik kwam al snel terecht op de website van Foodfitness. Daar las ik dat je niet alleen eens in de zoveel tijd sport, maar ook een heel maatwerk plan krijgt met hoe je gezonder kunt gaan leven en gezond gaat afvallen. Inclusief allerlei recepten voor gezonde voeding.

Personal trainer Veenendaal

Door middel van te Googelen naar een personal trainer in Veenendaal, kwam ik op Foodfitness terecht. Daar las ik dus dat het veel meer is dan alleen maar een sportschool. En omdat ik hierin wel geïnteresseerd was, heb ik besloten om contact met hen op te nemen. Een vriendelijk klinkende personal trainer nam op. En hij stelde direct voor om een afspraak in te plannen. En zodoende te gaan kijken naar de doelstellingen en het daarbij behorende plan van aanpak.

De volgende dag ben ik direct naar Foodfitness gegaan. En de sportzaal zag er fantastisch uit! Inclusief de nieuwste apparaten. Ook kreeg ik een hele uitleg met wat het beste is qua voeding. En kreeg ik ook hier te horen dat ik allerlei recepten mee krijg. Dat allemaal om de doelstelling van het afvallen te behalen!

Gestart met sporten

Ik heb er vervolgens het weekend daarna goed over nagedacht. En besloot om bij Foodfitness te gaan starten met personal training. En het is natuurlijk ook hartstikke lekker dat het in Veenendaal is. Inmiddels ben ik al een aantal keer daar langs geweest om te sporten en ben ik aan de slag gegaan met het aanpassen en verbeteren van mijn voeding. Ik merk nu al verschil! Ook vooral mentaal voel ik mij nu veel beter, sinds dat ik aan het sporten ben.