0rk.nl
Image default
Financieel

Administratieprogramma online

Het bijhouden van administratie op papier is voorbij voor particulieren. Voor particulieren zijn er ook hele goede administratieprogramma beschikbaar. Online kun je diverse van zulke administratieprogramma vinden.

Downloaden

Een administratieprogramma kun je online downloaden en gebruiken. Met het administratieprogramma is het mogelijk om makkelijk de inkomsten en uitgaven bij de houden zonder dat je er veel tijd aan kwijt raakt. Een administratieprogramma is makkelijk in gebruik en veel van de opties werken geheel automatisch. De meeste opties spreken ook voor zich wat het gebruik van het administratieprogramma makkelijker maakt.

Online gebruik

Het is ook mogelijk om een administratieprogramma online te gebruiken. Zo hoef je niks te downloaden en kun je altijd bij de gegevens komen. Een voordeel hiervan is dat je altijd en overal erbij kan. Je logt dan in het administratieprogramma met een wachtwoord en gebruiksnaam.

Beide diensten worden online aangeboden. De diensten zijn in zijn basisvorm vaak gratis. Voor meer opties en mogelijkheden van het administratieprogramma moet je meestal wel betalen. Dit zijn vaak wel lage bedragen op jaar basis betaal je vaak tussen de 12 en 30 euro. Duur is het gebruik van de betaalde administratieprogramma dus ook zeker niet.

Op de onderstaande websites kun je meer leren over beide diensten.

ficsus.nl

cashflow.nl

offective.nl