0rk.nl
Image default
Aanbiedingen

Zo zorg je voor een industriële stijl in jouw woonruimte

 

Wil je jouw woonruimte voorzien van een industrieel tintje? Of je nou gaat verhuizen of je jouw woonruimte een make-over wilt geven: in een paar eenvoudige stappen creëer je van jouw woning een industrieel pareltje. Wij leggen je in deze blog precies uit hoe je dit het beste kan doen.

1. Materialen

Stap één is dat je weet wat voor een materialen er passen bij het inrichten van een industriële woonruimte. Beton, metaal en leer worden vaak flink vertegenwoordigd in een industrieel interieur. Daarnaast geldt dat ook houten materialen perfect passen bij een industrieel interieur. Mix and match diverse materialen met elkaar om zo een prachtig geheel te creëren.

2. Kleuren

Stap twee is dat je weet welke kleuren er het beste passen bij deze stijl. Donkere tinten zoals zwart, donkergrijs, maar ook legergroen staan prachtig bij een industrieel interieur. Combineer dit met aardetinten om zo extra warmte aan te brengen in de ruimte.

3. Woonaccessoires 

Kies niet voor te veel poespas, maar voeg zeker wel wat accessoires toe aan je woning. Kies bijvoorbeeld voor een aantal grote eyecatcher, zoals een stoere klok, een robuuste lamp of een metalen kandelaar. Houd het subtiel, terwijl je toch een eyecatcher wil creëren. Zo kan je geheel jouw eigen stijl aanbrengen en breng je jouw unieke touch aan in je woonruimte. Een partij waar je prachtige woonaccessoires kan bestellen in deze stijl is Beinhouse. Check eens de website en laat je inspireren!

Moodboard maken Nu je weet waar je rekening mee moet houden bij het inrichten van een interieur in de industriële woonstijl, is het een aanrader om een moodboard te maken. Neem eens een kijkje op Pinterest en ga specifiek op zoek naar items in deze woonstijl. Combineer de mooiste beelden met elkaar en creëer zo een prachtig geheel. Zo heb je meteen voor je zelf een goed beeld hoe je jouw woning wilt inrichten. Aan de hand van dit moodboard kan je dan uiteindelijk weer beter een keuze maken wat betreft het kopen van items.

https://www.beinhouse.nl/

Related posts

Lijd ik aan bipolaire stoornis ?

Elektrische haard

Is uw woning toe aan een nieuwe verflaag?