0rk.nl
Image default
Aanbiedingen

Zakelijke telefonie voor een betere bereikbaarheid, grotere flexibiliteit en lagere kosten

Met behulp van zakelijke telefonie wordt ervoor gezorgd dat eenorganisatie of firma en haar collega’s beter bereikbaar zijn, vaak voor zeer aantrekkelijke kosten en met meer mogelijkheden. Zo is bijvoorbeeld thuiswerken erg eenvoudig, je kunt daarnaast bijvoorbeeld gecombineerde belgroepen achter directe telefoonnummers toevoegen, inclusief eventuele doorschakeling naar mobiele toestellen. De kans dat een bellende klant te woord wordt gestaan door één van je collega’s is daardoor vele malen beter, wat automatisch zorgtvoor een zeer goede klantervaring. Ieder gemist telefoontje kan immers een gemiste klant betekenen en dat kan geld en imago kosten!

Mobiel bellen
Mobiel bellen moet altijd de keuze bieden tussen de nieuwste mobiele telefoons. Daarnaast wilt u flexibele producten en diensten die aansluiten bij de grootte van uw firma en de eisen en wensen van uw medewerkers. Binnen uw eigen VoIP netwerk moet het mogelijk zijn om zonder kosten zowel mobiel als vast te kunnen telefoneren

Mobiel internet
De tijd dat u mails leest en verstuurd of gebruik maakt van het internet en daarvoor op kantoor achter uw pc moet zitten is echt voorbij. Zelfs met een laptop onderweg is vaak iets wat achterhaald (of ingehaald) is door de smartphone en de tablet. Hiervoor zijn ook weer verschillende producten en diensten te vinden die binnen het segment mobiel internet vallen.

Vast bellen
Er zijn verschillend, betrouwbare en betaalbare, telefonieoplossingen voor grote en kleine bedrijven. Van eenvoudige vaste telefonie tot en met volledig beheerde telefooncentrales voorzien van alle functionaliteit. Indien u zich oriënteert om een nieuwe communicatieoplossing voor uw firma aan te schaffen is het vrijwel nooit aan te raden om nog in een traditionele telefooncentrale te investeren. Hiervoor bestaan perfecte, flexibele Voice over IP-oplossingen (VoIP).

Vast Mobiele integratie
Het is zeer belangrijk dat uw telecom aanbieder ervoor zorgt dat u met één tarief van en naar zowel vaste als mobiele toestellen binnen uw bedrijf kunt u bellen. Medewerkers (bijvoorbeeld verkopers, service monteurs) die veel onderweg zijn kunnen bereikbaar blijven op het nummer van de zaak, zonder dure doorschakelkosten en de noodzaak van een vaste telefoonlijn. Zij kunnen, zonder extra kosten, het vaste nummer koppelen aan hun mobiele nummer.

Advies
Het vinden van de juiste telecomaanbieder voor zakelijke telefonie die precies bij uw firma past is niet eenvoudig en tijdrovend. Uwbeste.nl is in staat om gratis voor u de beste leverancier(s) te selecteren en u te voorzien van een goede offerte.

Voor meer informatie: http://www.zakelijke-telefonie-en-voip.nl/

http://www.zakelijke-telefonie-en-voip.nl/

Related posts

Een veranda verlichten met schijnwerpers: 5 stappen naar succes!

Borden bedrukken – Kies kwaliteit

Afzuigkap kapot? Zo repareer je ‘m zelf