0rk.nl
Image default
Dienstverlening

Training Microsoft Exchange

Tegenwoordig is Microsoft Exchange niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Deze server combineert e-mail, agendering en CMS in éen handige online omgeving. Dit vergroot de arbeidsproductiviteit binnen uw bedrijf, maar u dient er wel zorg voor te dragen dat elke werknemer op een optimale manier gebruik kan maken van Exchange. Een Microsoft Exchange training kan hierin een uitkomst bieden. Na een korte, maar intensieve, training zullen uw werknemers hun werk makkelijker kunnen uitvoeren en daarover op een eenvoudigere manier kunnen communiceren met hun collega’s of zaakrelaties.

Exchange training

Een Microsoft Exchange training is er in verschillende soorten. Zo zijn er drie verschillende trainingen die zich toespitsen op de drie belangrijkste onderdelen van de server, namelijk e-mail, agendering en CMS. Ook kunt u een training Microsoft Exchange aanvragen die een probleem-georiënteerde aanpak heeft. Deze vorm van Exchange training zal speciaal worden aangepast aan uw persoonlijke wensen. Als u bijvoorbeeld de communicatie binnen u bedrijf transparanter wilt maken, of de arbeidsproductiviteit wil vergroten, zal er een custom-made training voor uw werknemers worden georganiseerd.    

Trainingsspecialisten Microsoft Exchange

Er zijn ook veel verschillende manieren waarop de trainingen verleend worden. Zo zijn er speciale weekenden waarin in groepsverband opdrachten worden vervuld, en waar een ieder die succesvol is aan het einde certificaat krijgt. Ook kunt u ervoor kiezen uw werknemers éen of meerdere avonden in de week voor een korte of lange periode naar een trainingslocatie te sturen. Dit is vooral van toepassing als er een vooropgezet plan met u is afsproken waarin bepaalde afspraken over de duur en het resultaat zijn opgenomen. Het is ook mogelijk dat er trainers naar uw bedrijfslocatie komen om ter plaatse een training te verzorgen. Een bijkomend voordeel is dan dat ze werknemers extra tips kunnen geven hoe ze hun digitale werkplek nog beter in kunnen richten. Volg dus direct een training Microsoft Exchange bij de IT opleider van Nederland.

http://www.academy4-it.nl/microsoft-server-desktop/exchange-2010-2013-trainingen/