0rk.nl
Image default
Onderwijs

Werken aan competenties en vaardigheden bij een coach nabij Nijmegen

MD-act is een coach in de buurt van Nijmegen die zich inzet bij de ontwikkeling van vaardigheden en competenties die je helpen op de werkvloer. Dit adviesbureau richt zich op mens en werk en biedt onder meer trainingen, assessments en coaching aan in de buurt van Nijmegen. Je kunt bij de professionele coaches van dit adviesbureau terecht voor een breed scala aan vragen met betrekking tot jouw functioneren op het werk. Met meer dan 25 jaar ervaring kun je bij MD-act terecht voor een coach nabij Nijmegen zich inzet om jou te helpen met een aanpak die aansluit bij jouw specifieke vraag of doelstelling.

Van het verhogen van effectiviteit tot het opbouwen van zelfvertrouwen

Bij MD-act wordt begeleiding geboden in coachingstrajecten die te maken kunnen hebben met het vergroten van jouw effectiviteit of zelfvertrouwen op de werkvloer. Ook kun je terecht voor doelstellingen gerelateerd aan communicatie. Wil je beter leren communiceren met je collega’s bijvoorbeeld? Of juist met jouw opdrachtgevers of klanten? De coaches van MD-act kunnen je hierbij helpen. Ook voor het ontwikkelen van leiderschap of bij het verbeteren van samenwerking skills kan deze coach in de buurt van Nijmegen je persoonlijke begeleiding bieden.

Hoe werkt het?

Bij MD-act kun je volledig vrijblijvend een intakegesprek aanvragen. Tijdens dit gesprek wordt gekeken naar jouw specifieke hulpvraag en hoe hierbij hulp geboden kan worden. Voelt dit gesprek goed en zou je bij MD-act een begeleidingstraject willen volgen? Dan kun je rekenen op een aanpak op maat die aansluiting vindt bij jouw vragen en de competenties of vaardigheden die je verder zou willen ontwikkelen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van verschillende begeleidingsmethodes. Meer hierover kun je lezen op de website van MD-act. Het coachingstraject wordt afgerond met een evaluatiegesprek waarbij de ontwikkeling in kaart wordt gebracht en er ook aandacht is voor het voortzetten van deze ontwikkeling.

https://md-act.nl