0rk.nl
Image default
Mode en Kleding

Welke tas past bij mijn outfit

Voor welke tas het beste past bij jouw outfit, is het goed eerst te weten welke type tassen er nu eigenlijk allemaal zijn. Als we het hebben over tassen, dan kunnen we deze onderverdelen in een aantal categorieën, een clutch, handtas, schoudertas, rugtas en de welbekende shopper. Afhankelijk van waar je naartoe gaat, is de kans vrij groot dat jij ook je outfit hier op aanpast, dus ook de keuze van voor welke tas jij kiest hierop afstemt. In dit artikel vertellen we je bij welke outfit welke tas nu het beste past.

 

Clutch

De clutch is misschien wel één van de meeste populaire tassen, voor zover we het natuurlijk een tas mogen noemen. Deze tas is doorgaans enkel geschikt voor onze mobiele telefoon en wat pasjes. Niet voor niets wordt deze tas ook vaak enkel en alleen gedragen tijden een chique avond uit in combinatie met een stijlvolle avondjurk. Een clutch is dus niet per definitie bedoeld als praktische tas, maar als echt modeaccessoire die matcht bij je outfit. Ben jij op zoek naar een clutch voor jouw outfit, kijk dan eens naar de micmacbags sale. Hier vind je tal van prachtige tassen tegen een scherpe prijs.

 

Handtas

De handtas is doorgaans een veel gebruikte tas tijdens het dagelijks leven, dus voor naar het werk, school of eventueel voor een kleine boodschap. Deze tas is bij uitstek geschikt om te dragen bij verschillende outfits, vooral gezien het feit de handtas vaak een tijdloze tas is. Een rugzak zwart daarentegen is natuurlijk een heel ander verhaal. Deze zal tijdens het doen van de boodschappen een stuk praktischer zijn, maar of jij iedere vrouw zover krijgt hiermee te gaan lopen, dat valt te betwijfelen. Doordat een handtas niet alleen praktisch is, maar ook stijlvol is dit één van de meest populaire tassen die er zijn.

 

Rugtas

De rugtas is een veelgebruikte tas die door jongens, maar ook meiden wordt gebruikt gedurende de studieperiode. Maar ook buiten school is een rugtas perfect voor het meenemen van allerlei andere praktische zaken. Niet voor niets zie je tal van mensen in een pretpark of dierentuin lopen met een rugtas. Een rugtas voor naar school dient vaak aan allerlei eisen te voldoen, de kans dat je dan op één van de populaire merk tassen uitkomt, is relatief groot. Door goed te kijken wat jij exact zoekt, zal je merken dat er voor ieder budget een geschikt tas beschikbaar is.