0rk.nl
Image default
Electronica en Computers

Welke draagbare bluetooth speakers zijn nu echt het beste om mee te nemen

Ik heb in de loop der jaren veel draagbare Bluetooth-luidsprekers gebruikt en ik ben altijd dol geweest op Ultimate Ears-luidsprekers. De Boom 3 heeft alles wat je maar wilt in een beste Bluetooth speaker, geweldig bereik, behoorlijke batterijduur en hoogwaardige audio. Bovendien is de mogelijkheid om meer dan één te koppelen met de PartyUP-functie een handig handig lastig als je het volume op je volgende feest wilt verhogen.

Ik zou nalaten als ik de Sbode Bluetooth-luidspreker niet zou noemen , want hoewel deze misschien niet zo luid of zo goed is als onze topkeuze , betekent de batterijduur van 15 uur, AUX-ingang en IPX6-classificatie dat hij veelzijdig is en gebruikt in veel situaties. Bovendien is het de enige luidspreker met ingebouwde FM-radio, wat een leuke touch is voor diegenen onder ons die graag naar hun favoriete zender luisteren.

Ten slotte, als u op zoek bent naar het beste geluid en de kosten is geen probleem, de Bose SoundLink Revovle + is echt een fantastische luidspreker. Ja, het is groter dan bijna elke optie op de lijst, maar de batterijduur van 16 uur maakt het omvangrijke karakter meer dan goed. Natuurlijk, geen IP-rating, dus het is een beetje gevoeliger dan anderen op de lijst.

Zwaar werkpaard :AOMAIS GO

Hoewel de AOMAIS GO misschien niet je gebruikelijke dagelijkse Bluetooth-luidspreker is, is het een absoluut beest om mee te nemen naar een bouwterrein of camping. Dankzij de batterijduur van 30 uur kun je de hele dag door je deuntjes oppompen en nog wat, en het heeft zelfs een ingebouwde 8.800 mAh-batterij voor het opladen van je andere apparaten via USB. Het heeft een IPX7-classificatie, wat betekent dat het geen probleem kan worden, en het 30 W luidsprekersysteem is voldoende luid genoeg om te koken bij het kampvuur.

Super draagbaar : Ultimate Ears Roll 2

De Ultimate Ears Roll 2 heeft een IPX7-classificatie, wat betekent dat hij gedurende ongeveer een half uur in maximaal 3 voet water wordt ondergedompeld, zodat uw dagelijkse douches er helemaal geen invloed op hebben. Plus, aan de achterkant, het wordt geleverd met een bungee koordlus waardoor het gemakkelijk is om de luidspreker om je gordijnroede of douchekop te wikkelen of te binden, zodat hij uit de weg blijft terwijl je in de douche headbangen.

https://electronicagadgets.nl/draadloze-speakers/

Related posts

Loodaccu lader nodig?

De laatste ontwikkelingen van de 3d pen

Cadeautjes voor Sinterklaas – Waar koop je ze?