0rk.nl
Image default
Gezondheid

Wat je moet weten over een anti-muggen lamp

 

Wat je moet weten over een anti-muggen lamp

Wanneer jij ook enorm veel last hebt van muggenoverlast kan een anti muggen lamp de ideale oplossing zijn. Je zet hem in de kamer met het muggenoverlast, en voor je het weet zijn ze allemaal dood. Als dat geen goede oplossing is? Maar voordat je aan de slag gaat met je anti muggen lamp zijn er enkele dingen die je wel wilt weten, en deze zullen we nu met je delen.

 

Er bestaan muggenlampen met extra CO2-uitstoot

Vrouwtjesmuggen vinden hun prooien gebaseerd op de stroom van uitgeademde CO2 de ze volgen. Het maakt niet uit waar de CO2 vandaan komt, maar zodra ze het ruiken zullen ze direct naar de bron toe vliegen. Vaak ben jij dus de bron, maar dit kan anders. Wanneer je een muggenlamp koopt die CO2-uitstoot zullen muggen hier veel sneller op afvliegen. Zo laten ze jou met rust en worden ze geëlektrocuteerd.

Niet alleen muggen komen op de lamp af

Je hebt misschien al weleens gemerkt wanneer je al een muggenlamp hebt, er liggen niet alleen muggen in hebt opvangbakje. Ook vliegen en andere insecten voelen zich aangetrokken tot het licht en zullen in de lamp vliegen. En eigenlijk is dit ook wel fijn, dan ben je van de vervelende vliegen ook meteen af. Want alhoewel vliegen je niet steken, ze kunnen nog steeds erg vervelend zijn.

 

De reikwijdte van de muggenlamp staat niet vast

Vaak staat er bij de muggenlamp ook informatie over de reikwijdte van de muggenlamp, dus van hoever de muggen die lamp in zullen vliegen. Maar misschien moet je nog toch maar aan dit cijfer gaan twijfelen, dit is namelijk maar een gemiddelde. Zo zal de reikwijdte veel verder zijn in een lege kamer dan in een volle. En ook de hoeveelheid omgevingslicht speelt een rol. Zo wordt de reikwijdte lager wanneer er veel omgevingslicht is.

 

Gekleurde lijmplaten zorgen er niet voor dat meer muggen worden gevangen

Sommige muggenlampen hebben gekleurde lijmplaten, hier zouden muggen zich ook tot aangetrokken voelen en zouden er dus meer muggen invliegen. Maar dit schijnt helemaal niet waar te zijn. Uit onderzoek is gebleken dat het hebben van een gekleurde of een niet-gekleurde lijmplaat helemaal geen verschil maakt in het aantal muggen dat gevangen worden. Ik zou hier dus niet al te veel aandacht aan schenken en gewoon een normale muggenlamp kopen.

 

Nu ben jij ook weer helemaal up-to-date wanneer het gaat om muggenlampen. Nu kun je dus ook een goede anti muggen lamp kopen zonder dat je allemaal fabeltjes gelooft en zo dus de mist in gaat. Ik zou je dus aanraden om nu nog naar de volgende muggenlamp op zoek te gaan, zo dat je meteen van die muggenoverlast af bent. Want niemand heeft er zin in om belaagd te worden door muggen. Ik kan je ervan verzekeren dat de muggenoverlast een stuk minder zal worden zodra je een, of meer, muggenlampen in huis zet.

 

 

https://www.cyclonemuggenlamp.nl/