0rk.nl
Image default
Woning en Tuin

Een sneeuwmachine en veegmachine in één

Tielburger veegmachines zijn multifunctionele machines die veel meer klussen voor u opknappen dan vegen alleen. Dit komt omdat deze met talloze accessoires kan worden uitgerust. Hierdoor kan de machine het hele jaar door worden gebruikt voor verschillende taken. Eén daarvan is gladheidsbestrijding. Door de veegmachine uit te rusten met een sneeuwschuiver, sneeuwborstels en sneeuwkettingen om de banden, maakt u van uw veegmachine in een handomdraai een sterke sneeuwschuif machine. Tielburger biedt verschillende mogelijkheden om ook uw zitmaaier, quad etc. uit te voeren als sneeuwvreter. We zetten de mogelijkheden even op een rij.

Sterke sneeuwvegers

Een Tielburger veegmachine is dus uit te voeren met een sneeuwschuif, sneeuwkettingen en sneeuwborstels. Is de ondergrond niet geschikt om sneeuwkettingen te gebruiken, dan kunt u ook kiezen voor polar-trec wielen. Deze geven ook meer grip op een gladde ondergrond. De sneeuwborstels zijn net als alle andere borstels 8 rijig, maar de ruimte tussen de haren is groter zodat sneeuw geen kans krijgt in de borstel te blijven plakken. De sneeuwschuif zit vóór de borstels. Eventueel kunt u een strooier aankoppelen zodat de geveegde bodem wordt voorzien van pekel. En dat alles in één arbeidsgang.

Maak van uw zitmaaier, quad, etc. een stoere sneeuwmachine

Zo’n 300 zitmaaiers van diverse merken kunnen worden uitgevoerd met een universele snelkoppeling zodat bovengenoemde accessoires, maar ook alle andere mogelijkheden, in enkele seconden veilig aan uw machine kunnen worden gekoppeld. Maar ook voor ATV’s, quads, tweewielige trekkers en andere voertuigen kunnen de accessoires voor gladheidsbestrijding worden ingezet. Deze gladheidsbestrijding beperkt zich niet alleen tot voetpaden, maar ook voor sportbanen, fietspaden, perrons, ingangen van openbare gebouwen etc. Daar waar de grote sneeuwschuivers niet hun dienst kunnen doen, is zo’n sneeuwmachine een welkome aanwinst. Is de sneeuwperiode voorbij? Dan verruilt u de accessoires voor de bladschuiver of een van de vele andere mogelijkheden. Bekijk gerust het assortiment bij Donatvanderhorst.