0rk.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarom schilderen de perfecte aanvulling is op uw huis – 0rk.nl

Schilderen wordt al duizenden jaren als artistiek medium gebruikt, van grotschilderingen tot het werk van da Vinci.

Maar vandaag gaan we kijken waarom schilderen zo’n belangrijke toevoeging aan je huis is als je geïnteresseerd bent in interieurontwerp en decoratie.

En het beste deel?

Schilderen hoeft niet duur of tijdrovend te zijn als je leert hoe je het goed moet doen, en dit artikel kan je daarbij helpen!

Schilderijen kunnen heel betaalbaar zijn

Een van de redenen waarom zoveel kunstkopers schilderijen online kopen, is dat de prijzen vaak veel lager zijn dan bij high-end galerieën.

Hoewel winkelen in galerijen leuk kan zijn, is het ook een oefening in sticker-shock: stukken kunnen snel verschillende figuren tegenkomen en nog veel meer.

Maar als je je eraan houdt om rechtstreeks van kunstenaars te kopen.

Zul je er misschien versteld van staan ​​​​hoe betaalbaar kunstwerken kunnen zijn.

Veel van onze schilderijen worden verkocht voor minder dan €100.

En ze zien eruit als een miljoen dollar die aan je muur hangt!

Koop iets als een traktatie voor jezelf of geef een schilderij op maat cadeau dat eeuwig meegaat.

glasschilderij

U kunt elke stijl of kleur kiezen!

Modern, abstract, impressionistisch, expressionistisch of realistisch: elke stijl heeft zijn eigen emotionele impact.

Door kleuren als paars en zwart te gebruiken, kan een kamer intiemer lijken; door warme kleuren zoals rood, oranje en geel te gebruiken.

Voelen kamers vrolijk aan.

Lokale woonwinkels

Als je twijfelt of je selectie wel of niet past bij het ontwerp van je huis, raadpleeg dan professionele ontwerpers bij lokale woonwinkels voor hun suggesties.

Of koop eerst monsters om er zeker van te zijn dat je het er persoonlijk mooi uit ziet.

Als je niet zeker weet welke stijl of kleur het beste bij je interieurconcept past, maar toch schilderijen aan je muren wilt. Overweeg dan om ze zelf te schilderen!

Inhuren

Hoewel het inhuren van een professionele kunstenaar effectiever zou zijn als het correct wordt gedaan. Dat is het leren schilderen op canvas niet zo moeilijk als het lijkt.

U hoeft zich als klant geen zorgen te maken over het correct weergeven ervan
Zoals elke kunstliefhebber weet, is er meer dan één manier om een glas​​schilderij op te hangen. Maar in tegenstelling tot andere soorten decor, hoeft u niet na te denken over hoe uw schilderijen zullen werken met uw vloeren.

Maar ook muren en meubels.

Plaatsen

Ze kunnen vrijwel overal worden geplaatst. En dat betekent dat je elk glasschilderij tegen elke prijs (binnen redelijke grenzen) kunt kopen.

U hoeft zich daarom geen zorgen te maken over het matchen van prints of het coördineren van stijlen; als je het leuk vindt, koop het dan gewoon!

Kleinere ruimtes

Je hebt niet eens een grote muur nodig: met al deze opties voor het ophangen van prints komen voordelen voor kleinere ruimtes.

Kleinere huizen voelen vaak warm en uitnodigend aan wanneer ze om elke hoek worden gedecoreerd met een handvol favorieten van je favoriete artiesten.

Ze passen bij elke interieurstijl

Schilderijen zijn niet alleen een geweldige manier om kleur en stijl aan je huis toe te voegen, ze bieden je ook de mogelijkheid om creatief te zijn.

Het schilderen van je muren kan helpen om een ​​ruimte samen te brengen.

Als je op zoek bent naar gedurfdere, fellere kleuren, kies dan een glasschilderijen in plaats van behang of stoffen die kunnen botsen.

Op zijn best brengt kunst een kamer samen; in het slechtste geval botst het met zijn omgeving.

Je kunt drama of balans toevoegen door gedurfde kleuren te kiezen voor minder belangrijke kamers (of zelfs accenten zoals kussens) en andere kamers in neutrale tinten te schilderen.

Je kunt deze kleuren laten samenwerken door één kleurenschema te kiezen voor al je decoratie-elementen.

Dit zolang alles een samenhangend thema heeft, werkt alles perfect samen in elke kamer!

Schilderijen kunnen kamers groter doen lijken

Door het plafond van je kamer te accentueren, kunnen schilderijen kamers groter en groter doen lijken. Dit komt omdat ze je aandacht trekken naar iets dat voorheen plat en leeg was.

Dus als je een ruimte groter wilt laten lijken of meer open wilt voelen, kan het schilderen van je muren of het toevoegen van wat kunstwerken precies zijn wat je nodig hebt.

Vuistregel

Het is echter belangrijk om deze stukken niet te vol te zetten.

De vuistregel voor visuele interesse gaat als volgt: één brandpunt per muur in een kamer.

Dus als u bijvoorbeeld drie blinde muren had in een gebied van 10 bij 10 voet (100 vierkante voet), zou er maximaal één kunstwerk aan elke muur kunnen hangen.

Als je zes blinde muren had, konden er maar twee kunstwerken aan hangen.

glasschilderijen

Schilderijen werken als wanddecoratie voor elke kamer

Nederland is een beetje interessanter dan je gemiddelde land. Het is een van de slechts twee landen waar vóór de kolonisatie geen Engels werd gesproken, het produceert meer fietsen dan enig ander land in Europa en het heeft een van de grootste hoofdsteden van Europa.

Als dat niets voor je doet, doen hun artistieke prestaties dat misschien wel.

De Nederlanders hebben ons moderne kunst, impressionisme en fotorealisme gegeven.

Kunststijlen

Sommigen zeggen dat ze verantwoordelijk waren voor het bedenken van minstens 20 verschillende kunststijlen (en hadden we al gezegd dat 17 op de 1.000 mensen kunstenaars zijn?

Dat is zoveel als in Frankrijk en Duitsland samen). Om die en vele andere redenen besloten we dat schilderen een no-brainer was voor onze winkel.

Sommige verkopers hebben kortingen op reeds afgeprijsde producten
Het is duidelijk dat als u korting krijgt, u deze krijgt voor iets dat al afgeprijsd was!
Maar wat je je misschien niet realiseert (tenzij je een grote lezer bent van FBA-verkopersforums) is dat soms zelfs die producten nog wat onderhandelingsruimte hebben.

Percentage

Een bepaald percentage van de afwijzingen komt terug van Amazon nadat ze zijn geïnspecteerd door medewerkers van FBA-fulfilmentcentra.

Soms zijn dit artikelen die niet goed zijn verpakt en te laat zijn verzonden; andere keren kwamen ze gewoon niet door de kwaliteitscontrole. Als u grote hoeveelheden inkoopt en kunt profiteren van bulk verzendkortingen, is het zeker de moeite waard om uw account regelmatig te controleren op deze productsectoren en een aantal geweldige aanbiedingen op te halen (niet slecht voor afwijzingen).

Stijl

Veel mensen hebben een stijl die hun huis uniek maakt. Voor veel huiseigenaren kan het matchen van decor en accessoires echter moeilijk en duur zijn.

Als u een van deze huiseigenaren bent of wilt dat uw huis een van deze is, probeer dan kunstwerken te kopen! Hoewel kunstwerken misschien een kostenpost lijken, zullen ze je huis compleet en opvallend maken.

Kunstwerken creëren stijl; ze brengen leven in een kamer die er anders saai en saai uit zou zien.

Kunstwerk

Afhankelijk van wat voor soort kunstwerk je krijgt, hangt af van hoeveel het kost (d.w.z. schilderen versus beeldhouwen).

Schilderijen zijn bijvoorbeeld meestal minder duur dan sculpturen, dus het kopen van een klein schilderij kost niet veel, maar als je een heel beeld in je woonkamer wilt, kan het behoorlijk wat meer kosten!

Nederland

Eeuwenlang hebben mensen kunst en schilderijen als een vorm van betaalmiddel behandeld.

Dankzij nieuwe technologieën is het tegenwoordig gemakkelijker dan ooit om je talenten te tonen en te delen met anderen over de hele wereld.

Digital-first-artiesten banen hun eigen weg in een branche die zijn processen nog steeds niet heeft aangepast voor online verkoop.

Gelukkig zijn er tools voor het online verkopen van kunst waarmee je schilderijen kunt verkopen zoals die in musea over de hele wereld daarom te vinden zijn.

Interesse

Als je talent of interesse hebt in schilderen of zelfs fotografie.

Probeer dan geld te verdienen met je vaardigheden via het app-ecosysteem van Shopify Plus.

Of je nu digitale foto’s of echte fysieke schilderijen wilt verkopen, Shopify heeft apps die het mogelijk maken.

Of ze nu zijn ontworpen door Shopify-teamleden zelf of door derden met geweldige ideeën.

Webwinkel

Zakelijke how-to’s: in de moderne wereld van vandaag is het online kopen van kunst niet alleen mogelijk, het is ook steeds populairder geworden.

Het is gemakkelijker dan ooit om prachtige schilderijen en prenten te bemachtigen.

Dit die je als decor in je huis kunt gebruiken of als cadeau kunt geven.

Er zijn echter een paar dingen waar u rekening mee moet houden voordat u kunst aan uw winkelwagentje toevoegt en afrekent.

https://meubelboutique.nl/