0rk.nl
Image default
Vakantie

Waarom kiezen voor camper inbouw?

Op vakantie gaan, wie wil dit nou niet? Momenteel gaat dit even wat moeilijker vanwege het coronavirus. Echter komt er binnenkort weer een tijd waarin we op vakantie kunnen gaan. Mark Rutte heeft onlangs aangekondigd dat we per 15 juni weer op vakantie kunnen naar landen binnen de Europese Unie op Zweden en het Verenigd Koninkrijk na. Deze twee landen hebben namelijk een negatief reisadvies. Gelukkig blijven er nog genoeg landen over waar je wel naartoe kunt. Mocht jij komende zomer op vakantie willen gaan, dan zou je ervoor kunnen kiezen om een camper inbouw aan te schaffen. Zo’n camper kan je aanschaffen op de website van Ventje.

Eigen design

Het leuke aan de website van Ventje.nl, is dat je hier je eigen camper kunt samenstellen. Via deze website krijg je een hoop mogelijkheden die ervoor kunnen zorgen dat jij de perfecte camper krijgt. Het leuke hieraan is dat dit in een Volkswagen busje wordt gebouwd. Dit busje heeft een mooi design en je zou niet verwachten dat er zoveel mogelijk zou zijn. Zo kan je bijvoorbeeld een wc laten inbouwen, een slaapcabine op het dak laten plaatsen en voor zonnepanelen kunnen kiezen. Tevens krijg je de mogelijkheid om extra ramen te laten plaatsen en kan je de kleur van het busje bepalen. 

Een andere leuke mogelijkheid die dit busje te bieden heeft is dat je zelf aan kunt geven wat voor stroompakket jij nodig denkt te hebben. Wil jij slapen in het busje? Dan behoren verduisterende gordijnen ook tot de mogelijkheden. Verder kan je nog buitenstoeltjes en zelfs een buitendouche aanschaffen. Kortom, er is ontzettend veel mogelijk, op vakantie gaan met een busje van Ventje.nl is daarom een geweldige optie! Ben jij benieuwd naar de kosten? Vraag dan eens een offerte aan via de website.