0rk.nl
Image default
Woning en Tuin

Waarom een blokhut of tuinhuis in jouw tuin toegevoegde waarde heeft

Je zult het vast wel eens gezien hebben bij vrienden, ze hebben een tuinhuis of een blokhut in de tuin staan. Soms vraag je jezelf af waarom zij dit doen, wat zijn de voordelen hiervan? In dit blogartikel behandelen we de voordelen van een blokhut of tuinhuis in de tuin.

Extra opslagruimte.

Het plaatsen van een blokhut of tuinhuis in jouw tuin kan dienen als en extra opslagruimte. Vaak zit de schuur al bomvol met andere dingen. Soms kun je er niet eens meer doorheen lopen, of je stalt juist niets meer in de schuur omdat het noodzakelijk is dat je hier nog wél normaal doorheen kunt lopen. Of, wat voor sommigen ook geldt, je hebt niet eens een schuur. Dan is het al helemaal handig om een tuinhuis of blokhut in de tuin te laten bouwen.

Mogelijkheden te over.

Daarnaast heb je met een blokhut of tuinhuis mogelijkheden te over. Zowel in gebruik, als ook in de keuze voor het soort blokhut of tuinhuis. Je kunt een blokhut of tuinhuis gebruiken als sauna, als relaxplek, als opslag, als kantoor of als hobbykamer. Je kunt deze extra ruimte dus voor alles gebruiken en inrichten naar eigen smaak en wens. Daarnaast heb je ze ook nog eens in alle soorten en maten. Je kunt hem zo groot laten bouwen als dat je zelf wilt, je kunt het soort blokhut of tuinhuis kiezen dat je zelf mooi vindt, er zijn mogelijkheden genoeg.

Onze tip: Douglas buitenverblijven, een blokhut van Douglas hout.

Douglas buitenverblijven zijn tuinhuizen of blokhutten die worden gemaakt van Douglas hout. Deze zijn standaard uitgevoerd door middel van vier hoekpalen. Hier overheen komt een ringbalkconstructie, en tussen de palen komen uiteindelijk de wanden. Meestal komt er dikke achterwand en twee compleet dichte zijwanden. Daarnaast kun je ook nog eens kiezen voor een enkele deur of een dubbele deur. Wil je meer weten? Neem dan eens een kijkje op de website. Hier vindt je een ruim aanbod in tuinhuizen en blokhutten tegen een scherpe prijs. Er zijn genoeg mogelijkheden voor elke tuin wat betreft materiaalsoorten en afmetingen!

Een blokhut geeft toegevoegde waarde.

Een blokhut of tuinhuis geeft niet alleen toegevoegde waarde aan het huis in de vormen zoals we die net genoemd hebben, een blokhut of tuinhuis geeft ook letterlijk toegevoegde waarde aan jouw huis. Een blokhut of tuinhuis verhoogd namelijk de waarde van je woning. Wanneer je ooit van plan bent om je huis te verkopen, de waarde van de huizen schieten omhoog, en je kunt de woning dus voor een hogere prijs verkopen, dan zal het tuinhuis ook nog eens bijdragen aan een hogere woningwaarde.

Zelfbouw is tegenwoordig gemakkelijk.

Een ander voordeel is dat het niet eens geld hoeft te kosten om hem te monteren in de tuin. Tegenwoordig zijn blokhutten en tuinhuizen heel makkelijk zelf te monteren in de tuin. Je kunt simpelweg alleen de onderdelen bestellen en daarna zelf te monteren. Omdat dit zo makkelijk is zijn er echter ook steeds meer bedrijven die montage aanbieden tegen een aanzienlijk lagere prijs, en vaak ook gratis. Dit is een extra service waardoor geprobeerd wordt om meer klanten te trekken. Want tuinhuizen en blokhutten worden door velen verkocht, maar met extra service is een klant sneller geneigd om dan toch daar dat tuinhuis of de blokhut te bestellen.

https://tuinartikelenoutlet.nl/

Related posts

Opslagruimte in Rotterdam nodig?

Kronotex, laminaat voor het leven

Een boomchirurg kan voor u uw bomen netjes verzorgen