0rk.nl
Image default
Mode en Kleding

Voordelen van het bedrukken van caps

Het dragen van een cap of pet ziet er erg leuk uit. Veel mensen kiezen natuurlijk voor een bepaald merk, maar als je wilt kun je natuurlijk ook kiezen voor een cap met een eigen bedrukking. Wat zijn de voordelen van het bedrukken van caps? Je leest het in dit artikel.

Gratis reclame

Als je rondloopt met je bedrukte cap geniet je in principe van gratis reclame. Je loopt immers rond en iedereen ziet dan een uniek design. Staat het bedrijfslogo van jou hierop? Dan maak je dus eigen gratis reclame voor je bedrijf.

Merkbekendheid

Merkbekendheid mag natuurlijk niet onderschat worden. Als je kiest voor een aantrekkelijke custom made pet kun je je merk een flinke boost in de merkbekendheid geven. Het plaatsen van je logo is daarmee een erg simpele vorm van marketing, maar wel een effectieve vorm van marketing. Hoe meer mensen jouw bedrijfslogo zien, hoe beter dit ook blijft hangen. Dat is dan ook een van de populairdere voordelen van het bedrukken van caps.

Modieus

Het is natuurlijk ook simpelweg erg modieus om een pet of cap te dragen. Het wordt steeds gewoner in de samenleving om een petje te dragen. Niet alleen jongeren dragen het, maar ook ouderen vinden het vaak prettig. Het ziet er bovendien niet alleen modieus uit, het kan ook erg praktisch zijn. Zo kan het je beschermen tegen de felle zon en dat is natuurlijk ideaal gedurende de warme zomermaanden. Ook wanneer je op het strand zit is een pet dan wel zo prettig. Misschien in combinatie met een zonnebril?

Kies voor je eigen smaak

Tot slot kun je natuurlijk ook simpelweg kiezen voor je eigen smaak. Wil je bijvoorbeeld graag echt eens iets dragen wat je zelf mooi vindt? Dan is een eigen design natuurlijk wel zo leuk. Er zijn vaak standaard designs waar je uit kunt kiezen, maar je kunt natuurlijk ook je eigen design maken. Ben je handig met Photoshop of Illustrator en kan jij je eigen kleding ontwerpen? Dan kun je dus helemaal kiezen voor je eigen smaak en loop jij er dus ook echt uniek bij. Zeker een aanrader dus.

Laat je cap bedrukken

Een cap bedrukken kan natuurlijk via diverse bedrijven. Meestal krijg je daarbij een digitale impressie (of een live weergave) zodat je alvast kunt zien hoe de pet eruit komt te zien. Dat maakt het ook best wel laagdrempelig om een eigen pet te laten ontwerpen.

http://www.capclub.nl