0rk.nl
Image default
Beauty en verzorging

Voedingssupplementen

Tegenwoordig zie je steeds meer mensen bewust worden van hun voeding patroon. Ze proberen deze aan te passen om zo aan te komen of juist af te vallen. Het veranderen van je levensstijl is natuurlijk nooit verkeerd, maar doe dit wel een op een verantwoorde en veilige manier. Als je gaat diëten zorg dan bijvoorbeeld dat je niet te weinig voedingstoffen binnenkrijgt. Per persoon verschilt de behoefte aan voedingsstoffen enorm, een klein kind heeft niet evenveel vitaminen nodig als een volwassene. Een sporter verbrand veel meer dan iemand met een kantoorbaan. Zo kan ik nog wel even doorgaan met tegenstellingen op noemen, maar de kern van mijn verhaal is dat je verschillende supplementen voor verschillende doelgroepen hebt. Er zijn een hoop verschillende merken binnen de markt. Daarom hieronder een overzicht van de grootste spelers in de markt.

NOW Foods

Het is een van de grootste merken in de wereld van voedingssupplementen. Ik heb het natuurlijk over het Amerikaanse merk Now-Food. De naam staat voor Natural, Organic and Wholesome foods. Het merk stijgt op hert gebied van dieet supplementen, sportvoeding en vitamines hoog boven de concurrentie uit. Het merk is in vergelijking met zijn uitstekende kwaliteit niet duur omdat de supplementen vaak in grote voordeelpotten worden aangeboden. Zo is het mogelijk om een lage prijs te bieden die niet ten koste gaat van de kwaliteit.

 

Jarrow Formulas

Sinds 1997 levert het Amerikaanse merk Top vitamins supplementen van uitmuntende kwaliteit. Hun missie luid niet voor niks superior nutrition and formulation. Ze zijn een van de weinige fabrikanten die nog altijd gebruik maakt van zijn eigen formules. Ze ontwikkelen deze formules ook zelf. Dit zorgt er voor dat producten van Jarrow altijd uniek zijn en zullen blijven. Het merk verkoopt meer dan 300 verschillende producten van vitamines tot aminozuren en van wellness producten tot eiwit preparaten.

 

Healthy Origins

Het merk Healthy Origins is slechts met een doel opgericht: gezonde en waardevolle producten van een betrouwbare herkomst produceren. Healthy Origins is gevestigd en distribueert zijn producten vanuit het Amerikaanse Pittsburgh. Ze staan bekend om hun specialisatie van de productie van vitamine D3 en 5 HTP supplementen. Het topmerk bied ook verzorgingsproducten voor huid en haar aan.

https://www.topvitamins.nl/