0rk.nl
Image default
Gezondheid

Vind jouw droombaan als tandarts, opticien of audicien

Ben jij als werknemer op zoek naar een nieuwe uitdaging in de mondzorg, hoorzorg of optiek? Dan helpt TalentenGroep Nederland je graag bij het vinden van jouw droombaan. Als gespecialiseerd werving- en selectiebureau richten wij ons uitsluitend op de mondzorg, hoorzorg en de oogzorg. Per branche werken wij met een apart label en een deskundig team van recruiters. Talent voor Tanden houdt zich bezig met tandarts vacatures en andere beroepen in de mondzorg. Met Talent voor Ogen kunnen we de optiekbranche perfect bedienen en met Talent voor Horen zijn we audiciens van dienst.

Landelijk netwerk in de mondzorg, oogzorg en hoorzorg

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste talenten die aan de slag willen als tandarts, opticien of audicien of die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Hoor jij in dit rijtje thuis? Neem dan eens contact op met een van onze labels. Onze recruiters bespreken met jou waar je precies naar op zoek bent en aan welke eisen jouw droombaan voldoet. Vervolgens gaan wij op zoek naar vacatures in de mondzorg, oogzorg of hoorzorg die aansluiten bij jouw wensen. In de afgelopen jaren hebben wij gebouwd aan ons landelijke netwerk, waardoor wij jou in heel Nederland van dienst kunnen zijn.

Goede talenten matchen aan de juiste vacature in de mondzorg, hoorzorg en optiek

Als we de juiste mondzorg, hoorzorg of optiek vacature gevonden hebben, brengen we de opdrachtgever in contact met de kandidaat. Dan is het vervolgens aan jou om te laten zien dat je geschikt bent voor de functie. Als het een goede match is, dan kun je normaal gesproken al heel snel aan de slag bij jouw nieuwe opdrachtgever. De kosten voor het koppelen van de juiste talenten aan de goede opdrachtgever zijn voor de opdrachtgever. Voor talenten in de mondzorg, hoorzorg of oogzorg is onze service altijd kosteloos. Opdrachtgevers helpen wij op basis van ‘no cure no pay’. Dat wil zeggen dat wij pas beloond willen worden als we daadwerkelijk een goede match hebben gecreëerd.