Verzendzakken. Goed voor de portemonnee en het milieu

Het verzenden van een product is een stuk makkelijker met verzendzakken. Het is een steeds populairdere manier om producten te versturen en dat is niet onlogisch. Het is eenvoudig in gebruik en je kan meerdere producten tegelijk in dezelfde zak stoppen. Doordat het een luchtdichte verpakking is, blijft uw product altijd beschermd. In deze blog lees je alles over waarom jij verzendzakken moet gebruiken en waar je deze kan kopen.

Voordelen

Verzendzakken hebben een aantal voordelen. Allereerst zijn ze een stuk voordeliger en kleiner dan bijvoorbeeld verzenddozen. Dit betekent dat je producten kan verzenden zonder dat de ontvanger verplicht thuis moet blijven. Het past eenvoudig door de brievenbus. Dit betekent dat je kan besparen op verzendkosten en dat is goed voor jouw portemonnee.  

Verschillende soorten

Er zijn twee verschillende soorten verzendzakken. Allereerst zijn dit plastic verzendzakken van COEX. Deze zijn van een stevig materiaal zodat de inhoud is beschermt tegen scheuren, vocht en viezigheid. Een voordeel van deze verzendzak is dat de inhoud niet van buitenaf zichtbaar is en het beschikt over een antistatische plakstrip. Daarnaast is deze zak 100% recyclebaar.De E-green variant is een papieren zak die handig is voor het verzenden van kleding en meerdere kleine pakketjes. Het beschikt over een blokbodem waardoor de zak makkelijker opent. De zak heeft een dubbele zelfklevende sluiten waardoor het makkelijk twee is te gebruiken.

Goed voor het milieu

We hebben al aangegeven dat verzendzakken kleiner zijn dan verzenddozen. Dat is niet alleen goed voor jouw portemonnee, maar ook goed voor het milieu! Door jouw producten te verzenden in verzendzakken kan een postbezorger meer producten in zijn/haar auto meenemen en hoeft er minder heen en weer gereden te worden.

Daarnaast zijn verzendzakken een duurzame keuze omdat het materiaal volledig recyclebaar is. E-green of COEX verzendzakken zijn zelfs beschikbaar met een retourstrip zodat deze zelfs meerdere keren te gebruiken zijn.

Blok Packaging

Wil je graag verzendzakken bestellen? Dan ben je bij Blok Packaging aan het juiste adres! Op de website van Blok Packaging kan je snel en eenvoudig verzendzakken bestellen. Heeft u voor 17.00 uur besteld? Dan wordt jouw bestelling nog dezelfde dag verstuurd. Meer weten of advies nodig? Neem dan snel contact op met de klantenservice van Blok Packaging of bekijk de website.

 

https://blokpackaging.com/