0rk.nl
Image default
Zakelijk

Verdien geld vanuit thuis

Tegenwoordig is een side hustle geen vreemde bezigheid. Met de huidige economische crisis is iedereen bezig met het besparen waar het kan en extra inkomsten genereren. Laten we inzoomen op het genereren van de extra inkomsten, dat is natuurlijk leuker dan te moeten besparen. Er zijn verschillende manieren om vanuit thuis extra inkomsten te genereren. Denk hierbij aan het verkopen van je spullen die je niet meer nodig hebt, een dienstverlening die je kan aanbieden. Of het verzorgen van catering voor feestjes. Lees snel wat de meest populaire manieren zijn anno 2023!

Spullen verkopen

Het eerste wat je altijd kan doen is natuurlijk even thuis opzoek gaan naar spullen of kleding die je niet meer nodig hebt of niet meer gebruikt. Deze kan je op verschillende platformen aanbieden zoals Martplaats of Vinted. Je vergroot je kansen op verkoop natuurlijk door het op meerdere platformen aan te bieden. Je zal je nog verbazen hoe snel je de spullen waarvan je dacht dat niemand het wilt, verkocht krijgt!

Bakken

Ben jij een keukenprinses en hoe je van bakken? Dan is deze side hustle echt iets voor jou! Er wordt namelijk dagelijks gezocht naar cup cake en taarten bakkers in de omgeving. Deze klus mag zeker niet onderschat worden in de verdiensten! De bak-business is namelijk booming en ieder feestje kan wel een taart gebruiken, denk maar aan babyshowers. Begin met dingen te bakken voor vrienden en familie, voor misschien de vergoeding van alleen de ingrediënten. Maak foto’s van alles wat je bakt! Deel dit op social media, en zo heb je al snel je eerste klanten binnen.

Bied je diensten aan

Heb jij bepaalde kwaliteiten die andere mensen goed kunnen gebruiken? Ben je bijvoorbeeld goed in wiskunde? Dan kan je bijles aanbieden. Kan jij goed orde scheppen in papierwerk en budgetten opstellen? Dan kan je misschien aan de slag gaan als budget coach. Ben je graag bezig met het repareren van elektronica? Dan kan je je diensten aanbieden als reparateur! Je kan het zo gek niet bekenden, maar voor elk probleem is wel een vakman nodig!