Van trekkershut naar trekkershut door Overijssel

De provincie Overijssel trekt elk jaar een groot aantal bezoekers uit de rest van Nederland. Dat is altijd al zo geweest, maar in 2020 ontdekten nog veel meer mensen de charme van de regio. Veel gasten zijn vooral onder de indruk van de ruimte, de rust en de enorme hoeveelheid natuur die Overijssel zo typeren.

De beste manier om Overijssel te leren kennen is je helemaal onder te dompelen. Dat betekent elke dag een grote dosis natuur snuiven. De beste manier om dat aan te pakken is door lekker te overnachten op de camping.

Maar ouderwets kamperen is niet voor iedereen. Niet iedereen vindt het leuk om zelf een tent te moeten opzetten. En als je wilt rondtrekken, bijvoorbeeld tijdens een fietsvakantie of wandelvakantie kan het steeds moeten opbouwen en afbreken van je tent je op gegeven moment wat tegenstaan.

Comfortabel in de natuur

Laat je kampeeruitrusting lekker thuis en boek een comfortabele trekkershut. Zo’n schattig houten huisje past helemaal bij het kamperen. De inrichting is eenvoudig, maar wie gewend is aan een trekkerstentje is een trekkershuisje pure luxe. Vooral de goede bedden zijn een grote plus, want als je alle trekpleisters van Overijssel wilt leren kennen, moet je natuurlijk wel lekker fris aan je dag kunnen beginnen.

Verschillende soorten trekkershutten

Er bestaan verschillende soorten trekkershutten. De basic trekkershut in Overijssel heeft een bed en een plekje om te koken. Meestal heb je ook de beschikking over eigen sanitair (bij een enkele trekkershut gebruik je het centrale sanitairgebouw). Maar het kan ook luxer, wat dacht je van een trekkershut met eigen badkamer? En dat midden in de natuur van Overijssel!

Trekkershutten overal in Overijssel

Een trekkershut is erg aantrekkelijk voor wie een rondreis door Overijssel maakt. Het helpt natuurlijk dat je een huisje kunt vinden op een groot aantal natuurcampings, vakantieparken en bungalow parken. Je kunt gaan en staan waar je wilt. Wordt wakker in de buurt van Nationaal Park Weerribben-Wieden en na een lekker dagje fietsen val je ’s avonds in slaap in je trekkershut op de Sallandse Heuvelrug

Makkelijk een trekkershut in Overijssel boeken

Wil je een vakantie regelen zonder gedoe en onverwachte verrassingen? Boek dan je overnachtingen op www.visitoost.nl. Elke trekkershut is door ons gecontroleerd en beoordeeld, zodat je er op kunt rekenen dat je een topvakantie zult beleven! Tot snel, in Overijssel.