Waarom boerencampings in Twente zo leuk zijn

Stel je eens voor dat je ‘s ochtends  niet wakker wordt van de wekkerfunctie op je telefoon, maar ouderwets van het kraaien van de haan. Dat je lekker de hele dag in de buitenlucht bent en kunt doen waar je maar zin in hebt. Een paar baantjes zwemmen in het zwembad, wandelen en fietsen. De boerencampings in Twente geven je de kans om het leven op de boerderij mee te maken.

Dieren

Als je van dieren houdt, zit je op een van de boerencampings sowieso goed. Ga lekker paardrijden, om op ontspannen wijze de regio Twente te leren kennen. Raap zelf de eitjes voor je ontbijt of melk een koe. Dat smaakt toch stukken lekkerder?

Op de meeste boerencampings kun je de boer helpen de dieren te verzorgen. Door te ontdekken waar ons eten vandaan komt, leer je het beter waarderen. Misschien heb je geluk en maak je de geboorte van een veulentje of een kalfje mee!

Kleinschalig

Het lijkt soms wel dat alles maar groter, sneller en beter moet. In Twente doen we daar niet aan mee. Hier houden we oog voor de menselijke maat. Boerencampings op Twente zijn daarom lekker kleinschalig. Want alleen op een kleinschalige boerencamping komt de grootse gastvrijheid van de Tukker goed tot zijn recht. Bij ons ben je niet zomaar een campiggast, maar wordt je nog echt gezien.

Heerlijke eten

Probeer ook de Twentse streekproducten is. Ook daarin proef je de aandacht en de passie voor kwaliteit. De Twentse bakleverworst is in heel Nederland bekend, net zoals de krentenwegge en de metworst. En vergeet niet om een kozak mee te nemen voor onderweg. Met deze heerlijke Twentse koek gemaakt met chocolade, marsepein en jam heb je genoeg energie voor de hele dag.

Het goede (boeren-)leven

Op de boerderij in Twente leef je het ware leven. In balans met de natuur en zonder stress. In Twente hoef je niet te haasten en heb je geen horloge nodig. Trouwens, de tablet en smartphone kun je ook thuislaten. In Twente gaat het leven net even wat langzamer. Dus pak die rust. Van een paar dagen ontspannen is nog nooit iemand slechter geworden.

Boek je verblijf op een van de boerencampings in Twente

Lijkt het jou wel wat, zo’n verblijf op één van de boerencampings die Twente rijk is? Kom dan naar www.visittwente.nl en kies één van de op geselecteerde boerencampings. Vervolgens boek je jullie verblijf op één van de fijne boerencampings direct bij de boer zelf.