Toch geld lenen met een spoedlening ondanks BKR notering

U heeft een negatieve BKR codering opgelopen en een lening nodig, wat nu? Dit is een probleem waar veel mensen tegenwoordig tegenaan lopen, en dus is bovenstaande een veel gehoorde vraag. Om deze vraag afdoende te kunnen beantwoorden zullen we uiteenzetten wat de mogelijkheden zijn.

Allereerst is het goed te weten dat lang niet alle negatieve coderingen bij het BKR er toe leiden dat uw aanvraag voor een lening wordt geweigerd. In extreme gevallen met de zwaarste coderingen kan dit wel het geval zijn, maar doorgaans is lenen ondanks een BKR notering gewoon mogelijk.

Wel kan u om extra zekerheden worden gevraagd, zoals een hogere of kortere aflossing, inleg van extra onderpand zoals waardepapieren of een levens verzekering, of het afsluiten van een levens verzekering.

Indien u door de BKR coderingen niet meer kunt lenen, is er nog steeds veel mogelijk via alternatief krediet. U moet dan denken aan mini of flits kredieten, onderhandse leningen, leningen tegen onderpand via leenhuizen, of auto financieringen via de dealer.

Dergelijke alternatieven zijn vaak wel duurder, maar kunnen wel worden gebruikt zonder dat het Bureau Krediet Registratie in Tiel erbij wordt betrokken. Hierdoor zijn deze opties met name voor diegenen met zware BKR coderingen erg interessant.

Voor bijna iedere reguliere krediet vorm bestaat er tegenwoordig een volwassen alternatief:

Voor kleine bedragen, welke binnen tien minuten realiseerbaar zijn is er het mini krediet, wat geheel online is af te sluiten, en daarna zelfs via SMS.

Hogere bedragen gaan via onderhandse leningen, welke u kunt verkrijgen via speciaal daarvoor opgerichte particuliere leenportalen op het Internet. Hier bieden vermogende particulieren hun diensten aan als alternatieve krediet verstrekker.

Auto’s, boten en caravans financiert u tegenwoordig via de dealers zelf, want met name de grotere dealers regelen tegenwoordig zelf het krediet voor hun klanten, en omdat het voor de dealers niet lonend is zich bij het BKR aan te sluiten, hebben uw negatieve BKR coderingen hier geen enkele invloed.

Kort gezegd, toch geld lenen ondanks een negatieve BKR notering is heden ten dage geen enkel probleem meer dankzij volwaardige alternatieven. Ook blijft in de meeste gevallen regulier lenen via banken, bemiddelaars en andere reguliere krediet verstrekkers gewoon mogelijk, zij het tegen wat hogere aflossing of extra voorwaarden bij het afsluiten van de lening.

Geld lenen met een spoedlening is dus heel goed mogelijk en het loont zich dus om eens goed rond te kijken wat voor uw specifieke lening de beste oplossing is, en of het interessanter is dit te doen via regulier of alternatief krediet.

http://www.courtinegroep.nl/snel-geld-lenen-met-een-spoedlening/