0rk.nl
Image default
Sport

Te veel plastic in de Amsterdamse grachten

Weet je hoeveel plastic er beland in de Amsterdamse grachten? Het is grote soep van plastic die beland. En dan denk je dat al dat afval uit de Amsterdamse straten komt, maar dat blijkt dus helemaal niet zo te zijn. Daarom is Join the Pipe een actie begonnen om de hoeveelheid plastic te beperken. Om awareness te creëren kun je een bedrukte bidon bestellen om het drinken van water.

te stimuleren en de hoeveelheid flesjes afval te beperken. Het is een leuke actie waarbij bedrijven hun werknemers een plastic fles kunnen geven die uit 90 procent suikerriet bestaat en dus een groen label mag gebruiken.

Schoonmakers spuiten het afval in de gracht

Je zult verbaasd zijn waar het afval vandaan komt. Niet alleen gooien mensen hun afval rondom de grachten in Amsterdam op de grond of puilen de afvalbakken uit, maar ook de schoonmakers doen een duit in het zakje. Allerlei plastic dat onder de auto’s ligt wordt namelijk met een hoge druk spuit onder de auto’s vandaan gespoten en waar denk je dat het afval in beland? Precies in de Amsterdamse grachten. Daarom alle attentie om de mensen bewust te maken van het beperken van de hoeveelheid afval in de mooie grachten van Amsterdam.

Bestel een bedrukte bidon van suikerriet

Niet alleen door de toegenomen toerisme vanuit China, Japan maar ook in heel Europa maar ook de mentaliteit van de mensen om afval op straat te gooien is stuitend en schokkend. Laat daarom je bidon bedrukken!

om drinkwater uit een groene fles te drinken. Dat scheelt afval en creëert een bewustwording om goed met het afval om te gaan, om je afval in de bakken te deponeren. Want we moeten voorkomen dat het afval in de grachten terecht komt. Je kunt je fles helemaal custom maken en de bidon is doorzichtig.

 

Related posts

Drie voordelen van de online dartshop Dartshopper

Karatepak kopen?

Wat zijn de voordelen van Anadrol?