0rk.nl
Image default
Zakelijk

Taleninstituut The Square Mile

Heeft u een functie waarbij u dagelijks moet communiceren in een buitenlandse taal? Dan is het prettig als u deze taal zo goed mogelijk beheerst. Op die manier kunt u uw mening en ideeën verwoorden tegenover collega’s en klanten. Een taalcursus bij The Square Mile zorgt er niet alleen voor dat u zichzelf verstaanbaar kunt maken, maar ook dat u specifieke vaardigheden leert die van pas komen in uw functie. Wij maken taaltrainingen op maat voor uw branche, gericht op uw leerdoelen. Waar in Nederland uw bedrijf ook zit, onze taaltrainers komen graag een in-company taalcursus verzorgen.

Taalcursus Engels 

Bij The Square Mile kunt u terecht voor taaltrainingen in vele verschillende talen, dus ook voor een cursus Engels bent u bij ons aan het juiste adres. Onze taaltrainingen zijn gericht op verschillende branches. Als u bijvoorbeeld werkzaam bent in de technische branche, dan is het vanzelfsprekend dat u een cursus technisch Engels krijgt. Tijdens de cursus wordt onder andere aandacht besteedt aan jargon die kenmerkend is voor uw branche. Daarnaast wordt rekening gehouden met uw functie, wensen en leerdoelen. Deze kunt u voorafgaand aan de training aangeven bij uw trainer. 

Onze mogelijkheden

The Square Mile is zeer flexibel en biedt vele mogelijkheden. Op die manier zorgen we ervoor dat iedereen een taaltraining kan volgen die past in het schema en aansluit op de verwachtingen. Daarom bieden we zowel spoedcursussen als uitgebreide cursussen op elk niveau en in elke gewenste taal. Ook zijn losse workshops en trainingen op afstand te volgen. We maken zelfs gebruik van e-learning, waardoor u altijd en overal aan uw taalkennis kunt werken. Wilt u graag meer informatie over een taalcursus Frans, of wilt u weten welke mogelijkheden wij bieden voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als via ons contactformulier op de website.

http://www.thesquaremile.nl/