0rk.nl
Image default
Mode en Kleding

Mannen sieraden mode 2016

Als je aan het shoppen bent voor je vriend, echtgenoot of vader moet je eens denken aan mannen sieraden! Vrouwen hebben niet het exclusieve recht op sieraden, er zijn mooie mannen oorbellen, mannen kettingen en mannen ringen voor heren met stijl. En deze sieraden mag je als man natuurlijk ook voor jezelf kopen, kijk snel in de collectie sieraden voor mannen!

 

Mannen houden ook van sieraden

Mannen sieraden zijn niet nieuw. Al duizenden jaren lang dragen mannen al kettingen, getrouwde mannen dragen ringen en horloges zijn natuurlijk ook sieraden. Met dit soort accessoires laat je een stukje van je persoonlijkheid zien, je kunt jezelf presenteren als een man met klasse. En mannen sieraden zijn uiteraard ook perfecte cadeaus, zeker met de grote keuze in de webshop.

 

Mannen ketting

Kettingen behoren tot de populairste mannen sieraden. De stijl varieert per persoon. Sommige mannen houden van gouden, zilveren of metalen schakels, andere mannen geven de voorkeur aan een leren ketting of van gevlochten hennep. Kettingen voor mannen zijn doorgaans wat korter, of hangen in elk geval wat strakker om de nek. Dan gaan ze niet zo schudden, en je blijft er ook niet zo snel achter haken. Houd er rekening mee dat comfort voor de meeste heren erg belangrijk is!

 

Mannen ring

Je hoeft als man niet getrouwd te zijn voor een ring. Als decoratie en een uiting van je karakter is een ring perfect. Stoere mannen kiezen vaak voor een ring aan de duim. Die zijn niet helemaal dicht waarmee er ook iets meer speling is. Als je wilt weten wat jouw ringmaat is kun je de diameter van een oude ring opmeten. Je kunt ook een strookje papier om de gewenste vinger draaien en met een pen aftekenen. Meet de omtrek en deel deze door 3,14 voor jouw ringmaat in millimeters.

 

Meer mannen sieraden

Een horloge mag niet ontbreken in de collectie sieraden. Naast de vele smart watches kiezen veel mannen toch voor een normaal horloge. Die zijn misschien niet zo high-tech, ze zien er vaak wel veel mooier uit voor veel minder geld. Oorbellen voor mannen worden ook steeds populairder. Niet meer één ringetje aan een oor maar mooie oorbellen met edelsteentjes. Dat staat prachtig bij je ogen en kan een outfit helemaal afmaken.

 

Verras de mannen in jouw leven met mannen sieraden, of ga gewoon lekker voor jezelf winkelen in de online shop. Mooie sieraden zijn voor iedereen!

http://www.ikbensieraden.nl/mannen-sieraden-kopen/