0rk.nl
Image default
Dienstverlening

Zoeken naar Taxi Utrecht

Afgelopen maand zocht ik naar een taxi Utrecht. Ik wil graag een taxirit naar een zakelijk klant hebben. En aangezien het om een hele belangrijke klant gaat wil ik gebracht worden in een representatieve auto. Naast dat deze representatief moet zijn wil ik ook dat de auto status heeft en dat de chauffeur goed gekleed is. Ik ben dus gaan zoeken naar een taxibedrijf die luxe taxi ritten aanbied. Ik ging googelen op Taxi Utrecht en kwam al verschillende taxi bedrijven tegen. Alleen waren dit vooral van die normale taxi’s met normale chauffeurs. Daar is natuurlijk niks mis mee, echter ben ik daar niet naar opzoek. Ik ben namelijk nadrukkelijk opzoek naar een Luxer taxibedrijf. Lees in deze blog waar ik deze gevonden heb en waarom ik voor hen gekozen heb.

Google: Taxi Utrecht

Ik ben dus gaan googelen op Taxi Utrecht en kwam dus allerlei sites tegen waar taxi ritten worden aangeboden, maar niet waar ik naar opzoek was. Ik ben verder gaan zoeken en zodoende vond ik een bedrijf dat precies aan mijn wensen voldeed. Het bedrijf heet TaxiLux en is een taxibedrijf dat Luxe taxi ritten aanbied. Taxi Utrecht is een bedrijf met met auto’s met status, de chauffeur is goed gekleed en de chauffeur spreekt meer talen. Ik ben op de site opzoek gegaan naar nog meer informatie en naar de tarieven. Deze waren wel aan de hoge kant, in vergelijking met een normaal Taxibedrijf echter was dat te verwachten. Maar de prijs was ten opzichte van de concurrent weer aan de lagere kant. Ik heb ze opgebeld en gevraagd of ze die week nog tijd hadden om mij naar een zakelijke klant te vervoeren. En dat hadden ze!

Taxi rit

Op de afgesproken ochtend haalde een super geklede chauffeur mij op in een super mooite, zakelijke auto en bracht mij naar de klant toe. De comfort was super en ik kan Taxi Utrecht zeker aan iedereen aanbevelen als zakelijk vervoer!